Champions League

Έξω ο Τσόρι, εξτρέμ ο Χολέμπας

Χωρίς τον Τσόρι Ντομίγνκεζ θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ολυμπιακός, αφού ο Μίτσελ επέλεξε να τον αφήσει στον πάγκο. Αριστερό εξτρέμ ο Χολέμπας, πίσω του ο Μπονγκ.

Συντηρητικά και χωρίς να έχει διάθεση να παρατάξει επιθετικό σχήμα ο Μίτσελ, κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ισπανός τεχνικός αφήνει στον πάγκο τον Τσόρι Ντομίνγκεζ, και επιλέγει τον Χολέμπας για το αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, έχοντας ως μπακ τον Γκαετάν Μπονγκ.

Πιο συγκεκριμένα ο Μίτσελ, επιλέγει τον Ρομπέρτο στο τέρμα. Δεξιά θα είναι ο Σαλίνο, αριστερά ο Μπονγκ και οι Σιόβας και Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας. Οι Σάμαρης και Μανιάτης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Φουστέρ.

Ο Κάμπελ, ντεμπουτάρει στο αρχικό σχήμα, στο Τσάμπιονς Λιγκ, παίζοντας δεξιά, ο Χολέμπας αριστερά και ο… «καυτός» Μήτρογλου στην επίθεση.

Η ενδεκάδα: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Μπονγκ, Μανιάτης, Σάμαρης, Φουστέρ, Κάμπελ, Χολέμπας, Μήτρογλου.

Η ενδεκάδα της Παρί: Σιρίγκου, Φαν Ντερ Βίλ, Μάξγουελ, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Μότα, Βεράτι, Ματουιντί, Καβάνι, Λαβέτσι, Ιμπραϊμοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x