Super League 2

«Εξετάσεις» υπό το βλέμμα Μελισσανίδη

Τεστ επιπέδου Σούπερ Λίγκας δίνει η ΑΕΚ απόψε στο Πανθεσσαλικό κόντρα στη Νίκη Βόλου. Τους «βασικούς» παρατάσσει ο Δέλλας, παρών στις κερκίδες ο Μελισσανίδης.

Φιλικό… Σούπερ Λίγκας με τη νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία Νίκη Βόλου δίνει απόψε (19:00, Novasports 1) η ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό και είναι ένα πολύ καλό τεστ για να διαπιστωθεί το επίπεδο ετοιμότητάς της. Άλλωστε ο αντίπαλος είναι νεοφώτιστος στα σαλόνια και σε… ετοιμότητα, μιας και το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζει για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Ο Τραϊανός Δέλλας θα δοκιμάσει, όπως όλα δείχνουν, το βασικό κορμό της νέας σεζόν. Σε διάταξη 4-2-3-1, ο Ανέστης θα είναι στο τέρμα, οι Μπακάκης και Πεταυράκης στα άκρα της άμυνας, με τους Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο στόπερ. Κορδέρο και Ανάκογλου θα είναι αμυντικά χαφ, ο Μάνταλος θα είναι επιτελικός μέσος, με τον Μπαρμπόσα αριστερά και τον Πλατέλλα δεξιά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Αραβίδης.

Τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά, όπως και το περσινό αντίστοιχο παιχνίδι όπου η ΑΕΚ είχε χάσει με 3-1, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που θα μεταβεί αυθημερόν στο Βόλο. Στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού αναμένονται περίπου 3.000 φίλοι της «Ένωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x