sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Είδηση: Έπεσε από την κορυφή η Γιούβε!

Η κορυφή της Serie A δεν ανήκει πλέον στη Γιουβέντους. Η «Μεγάλη Κυρία» την… αποχωρίστηκε μετά από 505(!) ημέρες και συνολικά 48 αγωνιστικές...

Για 17 και κάτι μήνες, το όνομα της Γιουβέντους ήταν συνυφασμένο με την κορυφή. Δεν έμπαινε καν στον κόπο να ρωτήσει κάποιος για την βαθμολογική της θέση στο πρωτάθλημα της Serie A. Η απάντηση ήταν ίδια και… κουραστική με τις παραλλαγές της: «Πρώτη», «πρωτοπόρος», «μέλλουσα πρωταθλήτρια» και πάει λέγοντας…

Από χθες (14/09), μετά την ισοπαλία (1-1) με την Ίντερ στο Μιλάνο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, σε συνδυασμό με τη νίκη (2-0) της Νάπολι επί της Αταλάντα, η «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου αποχωρίστηκε την πρώτη θέση για πρώτη φορά από τις 7 Απριλίου του 2012.

Τότε, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Παλέρμο για την 31η αγωνιστική, η Γιουβέντους νίκησε 2-0 με τα τέρματα των Μπονούτσι και Κουαλιαρέλα & πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, στην οποία παρέμεινε για συνολικά 48(!) αγωνιστικές.

Σε αυτό το διάστημα, οι «μπιανκονέρι» μέτρησαν 36 νίκες, 7 ισοπαλίες και μόλις 5 ήττες. Βεβαίως πανηγύρισαν και δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα, ενώ και στον φετινό μαραθώνιο, είναι το φαβορί για να κάνουν το «three peat».

Επιμέλεια: Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x