sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Έγινε «50άρης» ο Ευρωπαίος Μπεργκ (videos)

Τις 50 συμμετοχές στα Κύπελλα Ευρώπης, συμπλήρωσε κόντρα στον Άγιαξ ο Μάρκους Μπεργκ, που βρήκε δίχτυα χθες, φτάνοντας τα 22 γκολ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε το ξεκίνημα που ήθελε στην επιστροφή του στους ομίλους του Europa League, αφού παρά το ιδανικό ξεκίνημα, δεν μπόρεσε στο τέλος να αποφύγει την ήττα από τον Άγιαξ στη Λεωφόρο.

Ξεχωριστός παιχνίδι για τον Μάρκους Μπεργκ το χθεσινό, αφού ο Σουηδός φορ, συμπλήρωσε τις 50 συμμετοχές στα Κύπελλα Ευρώπης, πετυχαίνοντας μάλιστα και το 22ο προσωπικό του γκολ σε ματς ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το βράδυ, όπως εξελίχθηκε θα αφήνει μια πικρή γεύση στον Μπεργκ, που πάντως σημείωσε μια ξεχωριστή σελίδα στο βιογραφικό του.
Μάλιστα, το επίτευγμα του παίκτη, δεν πέρασε απαρατήρητο, με την UEFA να κάνει ειδική αναφορά για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού στον επίσημα λογαριασμό του Europa League στο twitter.




Ο Μπεργκ, που βρήκε χθες στη Λεωφόρο, δίχτυα για 22η φορά στα Κύπελλα Ευρώπης, είχε ανοίξει λογαριασμό με τη φανέλα της Γκέτεμποργκ στο Κύπελλο Ιντερότο, με το πρώτο γκολ του να σημειώνεται στις 7 Σεπτεμβρίου του 2005, σε ένα ματς με την ουγγρική Πεπάι.

Με το «τριφύλλι» ο Μπεργκ μετράει 15 συμμετοχές και 10 γκολ, ενώ στην Ευρώπη έχει σκοράρει με τη φανέλα της Γκέτεμποργκ, της Γκρόνιγκεν, του Αμβούργου και της Αϊντχόφεν, μέχρι να βρει την γη της ποδοσφαιρικής επαγγελίας του στον Παναθηναϊκό.

Με τη φανέλα της Γκέτεμποργκ πέτυχε 4 γκολ σε 6 παιχνίδια στον Ιντερτότο, ενώ με το Αμβούργο βρήκε δίχτυα 6 φορές σε 13 αναμετρήσεις τη σεζόν 2009-2010 με τα 4 να έχουν μπει στη φάση των ομίλων του Europa League. Λιγότερο παραγωγική ήταν η παρουσία του στην Αϊντχόφεν, με τη φανέλα της οποίας πέτυχε ένα γκολ στα προκριματικά και ένα στους ομίλους του Europa League τη σεζόν 2010-2011.

Τα γκολ του Μπεργκ με τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπης















Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x