Δελτία Τύπου

Δράση και ψυχαγωγία στη Βάρη

Το Fous de Foot, επίσημο μέλος των Arsenal Soccer Schools στην Ελλάδα, διοργανώνει camp για παιδιά που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους και να προπονηθούν «The Arsenal Way».

Από τις 2 έως και τις 5 Ιουλίου, αγόρια και κορίτσια 5-17 ετών θα μπορέσουν να μάθουν μέσα από ένα ειδικά δομημένο πρόγραμμα πώς να βελτιώσουν την τεχνική τους και να γίνουν καλύτεροι.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα αξιολογηθούν βάσει του προπονητικού προγράμματος της Arsenal, με σκοπό να εξελιχθούν και να βελτιώσουν την τεχνική τους. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει άσκηση, παρακολούθηση και επεξήγηση εκπαιδευτικού υλικού (video), και ομιλίες από επαγγελματίες του χώρου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα χωριστούν σε γκρουπ ανάλογα με το φύλο τους, την ηλικία και το αγωνιστικό τους επίπεδο, έτσι ώστε η προπόνηση να είναι η καλύτερη δυνατή ανά περίπτωση.

Στο camp θα δώσουν το «παρών» ξένοι προπονητές της Arsenal με επικεφαλής τον Egbert Boxma, συνεργάτη προπονητή των Arsenal Soccer Schools και άλλων ομάδων, καθώς και η Σμαράγδα Δεμπεγιώτου, η οποία ασχολείται με την προπονητική, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Α’ εθνική για πάνω από 20 συνεχόμενα χρόνια σε 7 διαφορετικές ομάδες.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε στο επίσημο site της εγκατάστασης http://www.fousdefoot-arsenal.gr/, αλλά και στο τηλέφωνο 210.8970630.

Το Fous de Foot είναι ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο με έδρα τη Βάρη. Στον χώρο λειτουργούν 2 γήπεδα 11x11, 3 γήπεδα 7x7 και ένα 5x5 σε μία έκταση 17 στρεμμάτων.

Παράλληλα λειτουργεί το καφέ (Fous de Cafe), ένας χώρος 410 τ.μ. με πανέμορφο περιβάλλον και πανοραμική θέα στα γήπεδα, ενώ για τους μικρούς μας φίλους λειτουργεί δωρεάν παιδότοπος με φουσκωτά δίπλα στη καφετέρια. Το κέντρο διαθέτει παρκινγκ 150 θέσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x