Δελτία Τύπου

Διαγωνισμός: Δύο διανυκτερεύσεις στο «Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa»

Περισσότερες λεπτομέρειες στην εκπομπή Playboys του ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6 κάθε μέρα από τις 22.00 μέχρι τις 24.00 το βράδυ.

O NovaΣΠΟΡ FM 94.6 προσφέρει δύο διανυκτερεύσεις ΔΩΡΕΑΝ στο «Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa», στον κόλπο του Οιτύλου στη Μάνη, για ένα ζευγάρι σε Δίκλινο Standard δωμάτιο, με πρωινό. Συν 1 Back & Neck Massage (Διάρκεια : 30 λεπτά), για 2 άτομα.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην εκπομπή Playboys του ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6 κάθε μέρα από τις 22.00 μέχρι τις 24.00 το βράδυ.

2ος διαγωνισμός 31/3 – 4/4
3ος διαγωνισμός 28/4 – 2/5
4ος διαγωνισμός 19 – 23/5

Την Τετάρτη 16 Απριλίου 2014, το «Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa» ανοίγει για να υποδεχτεί παλιούς και νέους φίλους.

Με μαγευτική θέα στον κόλπο του Οιτύλου στη Μάνη, ντυμένο με πέτρα και παραδομένο στο φως, το «Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa» περιμένει να το (ξανά) ανακαλύψετε.

Σε ένα ιδανικό σκηνικό ηρεμίας και γαλήνης θα βρείτε υψηλής αισθητικής δωμάτια, εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις. Όλα τα δωμάτια έχουν θέα στον πανέμορφο κόλπο του Οιτύλου. Η αισθητική τους, ένας κώδικας για μυημένους.

Στο εστιατόριο «Μύρτιλο» θα γευθείτε μοντέρνα αλλά και παραδοσιακά μανιάτικα εδέσματα ενώ παράλληλα θα απολαμβάνετε την πανέμορφη θέα στη θάλασσα.

Το Spa «Νηρηίδες» διαθέτει ποικιλία θεραπειών για χαλάρωση και αναζωογόνηση και αποτελεί το τέλειο συμπλήρωμα μιας αξέχαστης διαμονής.

Γυμναστήριο πλήρως εξοπλισμένο καθώς και εσωτερική αίθουσα meeting αλλά και άπλετος εξωτερικός χώρος για εκδηλώσεις συμπληρώνουν την παλέτα των υπηρεσιών που προσφέρει το ξενοδοχείο μας.

Φυσικά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στις επιλογές που προσφέρει η ευρύτερη περιοχή για περιηγήσεις και εκδρομές. Το μοναδικό λιμναίο σπήλαιο του Δυρού, τα γραφικά χωριά όπως η Βάθεια, οι υπέροχες παραλίες όπως το Καραβοστάσι και το Λιμένι, τα αρχαία και νεώτερα μνημεία, όπως η Μονή Δεκούλου, η Αρεόπολη, η Μονεμβασιά, ο Μυστράς, αλλά και δραστηριότητες όπως ιππασία, θαλάσσια σπορ, καταδύσεις και πανέμορφα μονοπάτια για πεζοπορία.

Η εξαιρετική θέα στον μαγευτικό κόλπο του Οιτύλου σε συνδυασμό με την υψηλή αρχιτεκτονική αισθητική του ξενοδοχείου θα σας μεταφέρουν σε έναν άλλο κόσμο, ήρεμο, διαυγή και φωτεινό.

Μια συνωμοσία παραστάσεων και υπηρεσιών με σκοπό να αναζωογονήσει το κάθε σας κύτταρο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x