bwin

Ο απροσδόκητος ήρωας που «ζωγράφισε» το νικητήριο γκολ του ημιτελικού λυτρώνοντας την Αγγλία!

Ο Όλι Γουότκινς μπήκε ως «χρυσή» αλλαγή για τους Άγγλους στο 81’ του ημιτελικού με την Ολλανδία και δέκα λεπτά αργότερα σκόραρε το σημαντικότερο γκολ της καριέρας του!

Χρειάστηκε έναν απροσδόκητο ήρωα για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ολλανδίας και να βρεθεί σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό Euro η Αγγλία!

Ο λόγος για τον Όλι Γουότκινς, 28χρονο επιθετικό της Άστον Βίλα, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του «Signal Iduna Park» με το ρολόι να δείχνει το 81ο λεπτό του ημιτελικού και κατάφερε να αποδειχθεί «χρυσή αλλαγή» του Σάουθγκεϊτ, πετυχαίνοντας με πανέμορφο τρόπο το νικητήριο γκολ των «τριών λιονταριών», στο 90’!





Ούτε ο Χάρι Κέιν, ούτε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, ούτε ο Μποκάγιο Σάκα, ούτε ο Φιλ Φόντεν, ο οποίος κόντρα στους «οράνιε» πραγματοποίησε το καλύτερο παιχνίδι του στο φετινό Euro, θυμίζοντας τον ποδοσφαιριστή που τραβάει πάνω του τα βλέμματα φορώντας τη θαλασσί φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Ήταν ο Γουότκινς ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, εκείνος που ήρθε σαν από μηχανής Θεός για τους Άγγλους, για να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ λίγο πριν ο ημιτελικός οδηγηθεί στην ημίωρη παράταση, στέλνοντας τη ώρα του στον τελικό, εκεί όπου θα προσπαθήσει να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Τι κι αν μέχρι σήμερα είχε μόλις 13 διεθνείς συμμετοχές; Τι κι αν μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης είχε αγωνιστεί μόλις για 20 λεπτά στο Euro 2024, μπαίνοντας ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Δανία για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων;

Ο Γουότκινς των 23 γκολ 13 ασίστ κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, βγήκε μπροστά και «μίλησε» στο πιο κρίσιμο σημείο για την ομάδα του, πετυχαίνοντας ένα γκολ που αναμφίβολα θα το θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής του. Ένα γκολ που μαζί του θα το θυμούνται και πάρα πολλοί ακόμα, σε περίπτωση που η εθνική ομάδα της Αγγλίας καταφέρει να γράψει ιστορία νικώντας και την Ισπανία, στον μεγάλο τελικό που θα διξαχθεί στο Ολυμπιακό του Στάδιο Βερολίνου, την ερχόμενη Κυριακή (14/7, 22:00)!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x