bwin

«Tutto da rifare»: H βασίλισσα Ιταλία έβγαλε το στέμμα της και το πέταξε χωρίς να... πολεμήσει

Η θλιβερή Ιταλία αποκλείστηκε πρόωρα από το Euro 2024, χωρίς να έχει καν παλέψει απέναντι στην Ελβετία.

Ο «θρόνος» του πρωταθλητή Ευρώπης θα έχει πλέον νέο κάτοχο από τις 14 Ioυλίου.

Η θλιβερή Ιταλία, αποχαιρέτησε τον θεσμό με τρόπο... άκομψο για μια ομάδα που στο αμέσως προηγούμενο τουρνουά εντυπωσίασε και σήκωσε ένα «παλικαρίσιο» τρόπαια μέσα στην έδρα της Αγγλίας.

Λίγο-πολύ στο ματς με την Ελβετία έκανε αυτό που αρκετοί υποψιάζονταν παρακολουθώντας τη «σκουάντρα ατζούρα» κατά τη διάρκεια τη φάσης των ομίλων. Mια ομάδα χωρίς, αρχή, μέση και τέλος που δυσκολευόταν να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα δείχνοντας «μπερδεμένη» και έχοντας μια «γλυφή» αντιμετώπιση των δυσκολιών.

Το σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι, κατέβηκε στα γήπεδα της Γερμανίας χωρίς έναν «κανονιέρη» επιθετικό και σε μια προσπάθεια του έμπειρου τεχνικού να συνδυάσει μια ομάδα με ταλέντο, εμπειρία και αθλητικότητα καταποντίστηκε στον «βωμό» της υπεράσπισης του τίτλου.

H Eλβετία δεν ήταν το πρόβλημα για την Ιταλία. Αντίθετα, ήταν το επιστέγασμα της αποτυχίας μιας, δυνάμει πρωταθλήτριας Ευρώπης, η οποία λίγες ημέρες πριν πάλευε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο να ισοφαρίσει μια γερασμένη Κροατία.



To μόνο που χρειάζεται πλέον η Ιταλία δεν είναι άλλο από... Tutto da rifare. Δηλαδή πλήρη ανοικοδόμηση και χτίσιμο από την αρχή, ώστε να θυμίζει την ομάδα που φόρεσε πανάξια το στέμμα της στο Euro του 2020.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x