bwin

Το βράδυ που ο Γκριεζμάν σούταρε με... δυο αριστερά παπούτσια!

Ο Αντούαν Γκριεζμάν δεν βρήκε στόχο στις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες του ντέρμπι της Γαλλίας με την Ολλανδία και κάπως έτσι η πρόκριση των «τρικολόρ» στην επόμενη φάση του Euro 2024 πήρε... παράταση.

Αν κάποιος ψάχνει τις αιτίες που η Γαλλία δεν τσέκαρε από τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων το εισιτήριο για τις 16 καλύτερες του Euro 2024, τότε πρέπει να σταθεί στην κακή βραδιά του Αντουάν Γκριεζμάν ή τουλάχιστον στις κακές εκτελέσεις του μπροστά από την εστία του Φερμπρούχεν.

Δύο μεγάλες στιγμές -οι καλύτερες του ισόπαλου 0-0 ντέρμπι των «τρικολόρ» με την Ολλανδία- που δεν βρήκαν στόχο και προκάλεσαν έκπληξη. Ναι, στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν και όλα χάνονται, όμως, η ποιότητα του «Γκριζού» είναι τέτοια που σε κάνει να… απορείς πως δεν κατάφερε να βρει στόχο και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Κακά τα ψέματα, άλλωστε, η φάση του 14ου λεπτού συγκαταλέγεται σε αυτές που τις κοιτάς και τις ξανακοιτάς για να καταλάβεις τι συνέβη και δεν κατέληξε γκολ. Ο Τιράμ πέρασε εξαιρετική πάσα στην περιοχή, ο Ραμπιό βγήκε τετ α τετ, γύρισε την μπάλα για να σιγουρέψει το γκολ, αλλά ο Γκριεζμάν στην προσπάθειά του να σκοράρει γλίστρησε με κενή την εστία, χάνοντας μια ευκαιρία που θα μπορούσε να βάλει την ομάδα από νωρίς σε ρόλο οδηγού.



Ο αστέρας της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν επηρεάστηκε, είχε διάθεση και ήταν αρκετά κινητικός. Πίεζε ψηλά, συμμετείχε στην ανάπτυξη, ωστόσο, στάθηκε ξανά αναποτελεσματικός όταν του παρουσιάστηκε η ευκαιρία να τιμωρήσει τους «οράνιε».

Στο 65ο λεπτό ο Τιράμ έκανε υπέροχο τακουνάκι, ο Καντέ βρήκε ιδανικά τον Γκριεζμάν που σε θέση τετ α τετ η προσπάθειά του ήταν αδύναμη και κατέληξε κόρνερ. Ποιος δεν συμφωνεί πως αν ξαναβάλεις αυτό τον παίκτη στην ίδια θέση να εκτελέσει, δεν θα βρει δίχτυα με κλειστά μάτια;



Με τα «αν» όμως δεν γράφεται ιστορία και το 0-0 δίνει παράταση στην πρόκριση της Γαλλίας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, που απλά θέλει να μην χάσει από τους ήδη αποκλεισμένους Πολωνούς την τελευταία αγωνιστική.

Από την άλλη, βέβαια, μπορεί να αποδειχθεί και ως ένα καλό μάθημα για την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν η εξέλιξη του σημερινού ματς, καθώς από εδώ και πέρα η σπατάλη τέτοιου είδους ευκαιριών θα πληρώνεται ακριβά. Πολύ ακριβά…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x