bwin

Hey Jude: Ο Μπέλιγχαμ έβαλε το γκολ του Euro και έσωσε από κάζο την Αγγλία!

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ βρήκε την ώρα και τη στιγμή να πετύχει το καλύτερο γκολ του Euro 2024, γλιτώνοντας την Αγγλία από ακόμη ένα κάζο «μεγατόνων» σε μεγάλη διοργάνωση!

Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο, όταν τίποτα δεν πηγαίνει καλά για μία ομάδα, αρκεί η ατομική ενέργεια μιας μεγάλης προσωπικότητας για να τη βάλει στον σωστό δρόμο.

Παρόλο που διανύει μόλις το 21ο έτος της ηλικίας του, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι ήδη ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, να κάνει τέτοια σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης και να κατακτήσει τα... πάντα, αν δεν ανήκε σε αυτή την κατηγορία.

Ακριβώς αυτή την απαράμιλλη ποιότητά του απέδειξε και στο νοκ άουτ παιχνίδι της Αγγλίας με τη Σλοβακία. Η ομάδα του Φραντσέσκο Καλτσόνα ήταν ανώτερη από τα «Τρία Λιοντάρια», πήρε προβάδισμα από νωρίς και το κράτησε μέχρι το 95'. Κάπου εκεί, ωστόσο, μίλησε η προσωπικότητα που λέγαμε.

Σε μία φάση... απελπισίας, με την Αγγλία να έχει βγει όλη μπροστά, ο στόπερ Μαρκ Γκουέι είχε «κατοικοεδρεύσει» στην περιοχή και πήρε μια κεφαλιά η οποία δεν έμοιαζε απειλητική. Αποδέκτης ήταν ο Μπέλιγχαμ, που με ένα απίθανο ψαλιδάκι-buzzer beater (!) στέρησε τη χαρά της πρόκρισης από τη Σλοβακία και επανέφερε τις... καρδιές των Άγγλων στις θέσεις τους!



Με αυτόν τον τρόπο, χάρη στον μεγάλο χαρακτήρα αυτού του μικρού παιδιού, η Αγγλία σώθηκε από ακόμη ένα «κάζο», το οποίο θα σήμαινε και την οριστική απομάκρυνση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ από την τεχνική ηγεσία. Όχι μόνο αυτό, αλλά τα «Τρία Λιοντάρια» έχουν μπροστά τους και ένα πολύ «βατό» bracket, με τον δρόμο προς τον τελικό να μοιάζει πιο ανοιχτός από ποτέ, ακόμη και αν δεν εντυπωσιάζουν με την απόδοσή τους!

Η αλήθεια είναι πως από την πλευρά μας, πιστεύουμε πως οι Άγγλοι θα βρουν κάποιον τρόπο πάλι να τα κάνουν «θάλασσα». Παρόλα αυτά, με έναν παίκτη σαν τον Τζουντ Μπέλιγχαμ στο ρόστερ, όλα είναι πιθανά. Και ποιος ξέρει, ίσως σε 15 μέρες το τραγούδι «Hey Jude» να αποκτήσει και μία νέα σημασία!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x