bwin

Euro 2024: Η εξιλέωση του... Κλάους στο ματς της ζωής του!

Ο παίκτης της Αλβανίας που θα έχει χαραγμένη στη μνήμη του τη «μάχη» με την Κροατία, στην οποία βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο.

Θα μπορούσαμε να πούμε με σιγουριά ότι πρόκειται για το ματς της ζωής του.

Ο λόγος για τον Κλάους Γκιασούλα, ο οποίος τα έζησε… όλα μέσα σε ένα μισάωρο στην αναμέτρηση της Αλβανίας κόντρα στην Κροατία για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Euro 2024.

Ο 34χρονος μέσος δεν μπορεί να έχει κάποιο μεγάλο παράπονο για την καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο, καθώς αγωνίζεται επί σειρά ετών στη Γερμανία και μάλιστα τα τελευταία χρόνια παίζει στην Bundesliga.

Ωστόσο, για να αγωνιστεί στα τελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης σε επίπεδο εθνικής, χρειάστηκε να πατήσει τα 34 χρόνια ζωής. Σήμερα, λοιπόν, έκανε ντεμπούτο στο Euro, αγωνιζόμενος ως αλλαγή στο παιχνίδι στο Αμβούργο, καθώς την 1η αγωνιστική είχε μείνει στον πάγκο κόντρα στην Αλβανία, ενώ δεν ήταν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του το 2016.

Ο Σιλβίνιο τον πέρασε στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην Κροατία στο 72’. Οι πρώτες στιγμές του στον αγώνα ήταν… εφιαλτικές, καθώς δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, είδε την Hrvatska, η οποία πίεζε, να ισοφαρίζει σε 1-1. Τα ακόμη χειρότερα ήρθαν δύο λεπτά μετά, καθώς στο 76’ η τύχη του γύρισε την πλάτη και χρεώθηκε με αυτογκόλ. Αφού έπειτα από το σουτ του Σούτσιτς από κοντά, ο Τζιμσιτί προσπάθησε να διώξει, η μπάλα βρήκε στον Γκιασούλα και κατέληξε στα δίχτυα.



Χαμογέλασε, ωστόσο, τελευταίος. Η Κροατία στρίμωξε την Αλβανία, αλλά παρουσιάστηκε αναποτελεσματική, με αποτέλεσμα να μην «καθαρίσει» τον αγώνα στα υπολειπόμενα λεπτά. Η ομάδα του Σιλβίνιο την τιμώρησε, ισοφαρίζοντας στο 90’+5’ με τον Γκιασούλα, ο οποίος είδε αυτήν τη φορά μία… σπόντα (πάνω στον Σούταλο) να τον ευνοεί και αυτός δεν είπε «όχι» πλασάροντας από το ύψος του πέναλτι για το τελικό 2-2, με το οποίο η εθνική του έμεινε στο κόλπο. Αυτό λέγεται εξιλέωση…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x