bwin

Έβαλε τα «γυαλιά» σε Γαλλία-Ολλανδία και πάει για... ψηλά η Αυστρία!

Η Αυστρία επικράτησε 3-2 της Ολλανδίας, τερματίζοντας στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου, πάνω από «οράνιε» και Γαλλία!

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του Euro 2024 είναι αναμφίβολα η εθνική ομάδα της Αυστρίας!

Συμμετέχοντας σε έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους της διοργάνωσης, έχοντας μαζί της στο 4ο γκρουπ τη Γαλλία, την Ολλανδία και την Πολωνία, η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ, όχι μόνο δεν «μάσησε», αλλά κατάφερε να βάλει τα «γυαλιά», τόσο στους «τρικολόρ», όσο και τους «οράνιε»!

Το βράδυ της Τρίτης (25/06), οι Αυστριακοί πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, επικρατώντας 3-2 της Ολλανδίας στο Βερολίνο, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, και μάλιστα ως πρώτοι, αφήνοντας πίσω τους τις μεγάλες δυνάμεις των Γάλλων και τον Ολλανδών!



Τι και αν μετρούσαν επτά σερί ήττες από τους «οράνιε» τα τελευταία 32 χρόνια; Το σύνολο των «Burschen» κατάφερε να σπάσει και αυτή την «κατάρα», παίρνοντας την πρώτη τους νίκη επί των Ολλανδών μετά το μακρινό... 1990! Μια νίκη που ήρθε μετά από τρομερό ματς, στο οποίο η Αυστρία προηγήθηκε δις, προτού οι αντίπαλοί της ισοφαρίσουν σε ισάριθμες περιπτώσεις. Το «χρυσό» τέρμα πέτυχε ο Σάμπιτσερ στο 80ο λεπτό, στέλνοντας την χώρα του με «μάγκικο» τρόπο στις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Πλέον, άπαντες, τόσο οι αντίπαλοι, όσο και ο κόσμος, θα πρέπει να δουν πλέον την ομάδα του Ράνγκνικ με άλλο... μάτι, καθώς είναι ένα σύνολο καλοδουλεμένο, σκληροτράχηλο, που μπορεί να κάνει τη ζημιά στον οποιονδήποτε. Χαρακτηριστικό είναι πως στους πρώτους 4 ομίλους που έχουν συμπληρωθεί οι 3 αγωνιστικές, βρίσκεται στη 2η θέση - πίσω μόνο από τους Γερμανούς - στο σκοράρισμα, έχοντας πετύχει 6 τέρματα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x