Ισπανία

«Βόμβα» με Ρονάλντο ετοιμάζει η Παρί

Εκατό εκατ. ευρώ στην Ρεάλ Μαδρίτης και 18 εκατ. ευρώ ετησίως στον Κριστιάνο Ρονάλντο δίνει η Παρί Σεν Ζερμέν, ώστε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός να μετακομίσει στο Παρίσι.

Αποφασισμένη να πραγματοποιήσει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου παρουσιάζεται η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Equipe».

Το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Σεΐχης Αλ Κελαϊφί δεν φείδεται χρημάτων και σκοπεύει να δώσει 100 εκατ. ευρώ στην Ρεάλ Μαδρίτης και 18 εκατ. ευρώ ετησίως στον Κριστιάνο Ρονάλντο για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Μάλιστα, η πρωταθλήτρια Γαλλίας παρουσιάζεται θετικοί στο ενδεχόμενο να αφήσει τον Κάρλο Αντσελότι να συζητήσει με τους «μερένχες» (στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο), εφόσον εκείνοι δεχθούν την πρότασή τους να ανοίξουν συζήτηση για την μεταγραφή του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι στις προτεραιότητες του Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία με τον 28χρονο εν όψει των προεδρικών εκλογών στη «βασίλισσα».

Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι ο Ρονάλντο δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2015.

Παράλληλα, η Παρί δεν έχει πρόβλημα να τον αναδείξει ως τον καλύτερα αμειβόμενο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, δίνοντάς του 18 εκατ. ευρώ το χρόνο, την ώρα που στη Ρεάλ κερδίζει 10,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x