Αγγλία

«Βλέπει» Κυριάκο Παπαδόπουλο η Σίτι

Μεταξύ των υποψηφίων μεταγραφικών στόχων της Μάντσεστερ Σίτι για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού Τύπου.

Την άμυνα της Μάντσεστερ Σίτι επιθυμεί να ενισχύσει ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος έχει διαπιστώσει πως υπάρχει πρόβλημα στο κέντρο των μετόπισθεν.

Παρατηρούνται, όμως, δυσκολίες στο ενδεχόμενο απόκτηση του Πέπε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Χιλιανός προπονητής στρέφεται σε άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Μία από αυτές είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε εξεταστεί και από την Λίβερπουλ, και ο αρχηγός της Νάπολι Πάολο Καναβάρο.

Η Σάλκε, σύμφωνα με την mirror, παρουσιάζεται αποφασισμένη να μπει σε μία διαδικασία «πλειστηριασμού» για να αποσπάσει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος από την πώληση του διεθνούς στόπερ και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Χορτστ Χελντ, είχε δηλώσει: «Υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για αυτό τον παίκτη».

Στους «πολίτες» έχει προταθεί και ο Καναβάρο, όμως γίνεται αντιληπτό ότι ο 32χρονος αμυντικός και αδερφός του αρχηγού της Ιταλίας στην κατάκτηση του Μουντιάλ το 2006 – δεν είναι τόσο ψηλά στη λίστα του Πελεγκρίνι.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x