Stoiximan Super League

«Βλέπει» Καρλάο και Κλέιτον

Ο Καρλάο εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό ως λύση για τη θέση του στόπερ. Ποιο το προφίλ του. «Παράθυρο» επιστροφής για Κλέιτον. Περιμένουν… αποδείξεις από Πράνιτς οι «πράσινοι».

Την περίπτωση του Καρλάο εξετάζει ο Παναθηναϊκός. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, που μπορεί να παίξει και σαν αμυντικό χαφ, έμεινε ελεύθερος από τη Σοσό και είναι μεταξύ των λύσεων που έχουν στα υπόψη τους οι «πράσινοι», χωρίς πάντως να είναι η νούμερο ένα επιλογή.

Είναι αριστεροπόδαρος, ενώ τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν είναι ο δυναμισμός και η ικανότητα να βγάλει την ομάδα του μπροστά. Εφόσον αποκτηθεί, θα πρόκειται για συμπλήρωμα του Γκόρντον Σίλντενφελντ και όχι για αντικαταστάτης του.

Ο Κάρλος Ρομπέρτο ντα Κρουζ Ζούνιορ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αναδείχθηκε από την Κορίνθιανς και από το 2008 παίζει στη Σοσό. Φέτος είχε 29 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Επιστροφή Κλέιτον;

Στον Παναθηναϊκό έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο επιστροφής του Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι «πράσινοι» εκτιμούν τις δυνατότητές του, αλλά υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες για την αγωνιστική του κατάσταση. Πάντως δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο επιστροφή του στο «τριφύλλι».

Αν θέλει να μείνει… απόδειξη

Στον Παναθηναϊκό δεν κρύβουν την ενόχλησή τους για την αρχική πρόθεση του Ντάνιελ Πράνιτς να αναζητήσει ένα καλύτερο συμβόλαιο εκμεταλλευόμενος μια ρήτρα αποχώρησης ύψους 150.000 ευρώ στη συμφωνία του με το «τριφύλλι». Ο Κροάτης μέσος εφόσον επιστρέψει στην ομάδα θα κληθεί να αποδείξει με τη συμπεριφορά του πως θέλει να παραμείνει.

*Με την κατάθεση υπομνημάτων εκατέρωθεν θα συνεχιστεί σήμερα η εκδίκαση της προσφυγής του Χρήστου Μπούρμπου κατά του ΟΦΗ. Απόφαση αναμένεται την επόμενη Δευτέρα και ο παίκτης αναμένεται να κερδίσει την ελευθερία του για να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x