Δελτία Τύπου

Βethall, το νέο κοινωνικό δίκτυο ανταλλαγής προγνωστικών είναι εδώ

Το Bethall συνδέει με τον πιο έξυπνο και γρήγορο τρόπο τους φίλους του αθλητικού στοιχήματος απ’ όλο τον κόσμο.

Μια νέα και πρωτοποριακή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής προγνωστικών είναι εδώ για να σου προσφέρει πρόσβαση σε διαδραστικές προβλέψεις, συμβουλές, στατιστικά και νέα για όλα τα παιχνίδια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Όλα σε ένα!

Το Bethall συνδέει με τον πιο έξυπνο και γρήγορο τρόπο τους φίλους του αθλητικού στοιχήματος απ’ όλο τον κόσμο, έτσι ώστε να έχουν όλοι την ευκαιρία να επωφεληθούν και να μπορούν να βγούνε κερδισμένοι.

Ανακαλύψτε άπειρες στατιστικές και προβλέψεις διαθέσιμες live οποιαδήποτε στιγμή. Στο Bethall τα μέλη της κοινότητας έχουν τη δυνατότητα να εντοπίζουν τους “Γκουρού” σε κάθε άθλημα, χώρα και διοργάνωση και να ξεκλειδώνουν τις προβλέψεις και τις στοιχηματικές αναλύσεις τους. Εκμεταλλευτείτε την γνώση, την φόρμα και την εμπειρία τους για να μάθετε από πρώτο χέρι αναλύσεις και προβλέψεις που θα απογειώσουν τις στοιχηματικές επιδόσεις σας και θα σας στείλουν στο …ταμείο!

Στο Bethall το παιχνίδι παίζεται και η γνώση μοιράζετε τόσο απλά: οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να δημοσιεύουν τις δικές τους προβλέψεις. Κάθε πρόβλεψη δημοσιεύεται και είναι διαθέσιμη σε όλους δωρεάν ή με ένα μικρό αντίτιμο που ορίζει ο κάθε παίκτης. Πιο συγκεκριμένα, μέσα στην διαδραστική πλατφόρμα του Bethall, οι παίκτες με τις καλύτερες επιδόσεις χαρακτηρίζονται ως “Γκουρού” αυξάνοντας τη δημοτικότητα τους, το πιστό κοινό που ξεκλειδώνει τις προτάσεις τους και τα κέρδη τους.

Στον κόσμο του Bethall όλοι είναι ίσοι και μπορούν να αναγνωριστούν ως “Γκουρού”. Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος;

Εγγραφείτε δωρεάν και μάθετε περισσότερα στο Bethall.com

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x