Γενικά

«Χρυσώνουν» Μπουρούση οι Κινέζοι!

Όχι στην Ελλάδα, αλλά ούτε καν στην Ευρώπη θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Γιάννη Μπουρούση, καθώς ο διεθνής σέντερ ετοιμάζει… βαλίτσες για την Κίνα!

Πάει για… άλλες πολιτείες ο Γιάννης Μπουρούσης! Μετά το διετές πέρασμά του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Έλληνας σέντερ έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτός είναι το πρωτάθλημα της Κίνας!

Η επιλογή του διεθνούς σέντερ δεν είναι τυχαία, καθώς η ομάδα της Ασίας του προσφέρει συμβόλαιο 1+1 με τις ετήσιες απολαβές να είναι οι ίδιες που έπαιρνε και στη «βασίλισσα», δηλαδή περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο Γιάννης Μπουρούσης έρχεται από μία εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Ρεάλ, καθώς κατάφερε να κατακτήσει όλους τους τίτλους (πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ Ισπανίας και Ευρωλίγκα). Ο ίδιος αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 5,2 πόντους και 3,7 ριμπάουντ.

Μάλιστα, εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, ο 32χρονος σέντερ δεν θα είναι ο πρώτος Έλληνας που θα εργαστεί στην Κίνα, καθώς τον είχε προλάβει ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος είχε αναλάβει τον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x