Γενικά

Χαραλαμπίδης: «Ήταν τεράστια τιμή να παίξω μαζί με τον Διαμαντίδη!»

Για την παρουσία του στο τουρνουά μπάσκετ που διεξήχθη στην Κύπρο μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Χαραλαμπίδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή των Σταύρου Χονδροθύμιου, Δημήτρη Κοντού και Νίκου Ζέρβα, για την εμπειρία του από το φιλικό τουρνουά που διεξήχθη στην Κύπρο και τόνισε υπερήφανος για τη συνύπαρξή του στην ίδια ομάδα με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Χαραλαμπίδης στον ΣΠΟΡ FM:

- Για το τουρνουά μπάσκετ που έλαβε μέρος στην Κύπρο: «Περάσαμε πολύ ωραία σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση από πολλές πλευρές. Είναι μια εκδήλωση που προωθεί τον αθλητισμό. Μπορώ να πω ότι απολαμβάνω το μπάσκετ. Μετά από 20 χρόνια ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και το γρασίδι, είδα κάτι διαφορετικό. Είναι άλλη η ατμόσφαιρα του μπάσκετ».

- Για τη συνύπαρξή του στην ίδια ομάδα με τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Ήταν τεράστια τιμή να παίξω μαζί με τον Διαμαντίδη. Το να έρθει στην Κύπρο και να λάβει μέρος σε αυτή την εκδήλωση ήταν καταπληκτική κίνηση. Είναι ένας τεράστιος αθλητής, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο μπάσκετ, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Τιμή για εμένα να τον έχω συμπαίκτη μου. Στο τέλος χάσαμε όμως».

- Για το πόσο απολαμβάνει το μπάσκετ: «Μου αρέσει πάρα πολύ το μπάσκετ. Μετά το ποδόσφαιρο, παίζω με φίλους και λαμβάνω μέρος στο πρωτάθλημα των πρώην ποδοσφαιριστών. Παίζω και τένις για να διατηρούμαι σε καλή φυσική κατάσταση».

- Για την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής: «Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα, έπαιξα στον ΑΠΟΕΛ. Παίξαμε στο Champions League και στο Europa League, όπου κάναμε αξιόλογες πορείες. Αγωνίστηκα στον Παναθηναϊκό, που ήταν μια πρόκληση για εμένα. Έπαιξα στον ΠΑΟΚ και στη Γερμανία. Πρέπει να είσαι έτοιμος να ανοίξεις άλλες πόρτες όταν ολοκληρώσεις την καριέρα σου. Αν δεν είσαι έτοιμος, τότε υπάρχει πιθανότητα να πέσεις σε κατάθλιψη».

- Για την τωρινή του ιδιότητα: «Εργάζομαι στην κυπριακή ομοσπονδία του ποδοσφαίρου. Προσπαθούμε για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Μου αρέσει πολύ γιατί θέλω να βοηθήσω το ταλαιπωρημένο ποδόσφαιρό μας. Να αναβαθμίσουμε το ποδόσφαιρό μας. Το απολαμβάνω πάρα πολύ. Παράλληλα κάνω πτυχίο master στην UEFA. Κάνω κι άλλα επιχειρηματικά πράγματα και μιλάω για την εμπειρία μου σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είμαι κάτοχος του διπλώματος προπονητή της UEFA. Έχει πολλές δυσκολίες η προπονητική. Το σκέφτηκα πάρα πολλές, αλλά δεν το σκέφτομαι προς το παρόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x