Γενικά

Ολοκληρώθηκε με Μάντζαρη το 9ο Ν'Joy Uni-Basket

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9ο τουρνουά φοιτητών και σπουδαστών, N’ Joy Uni-Basket στο κλειστό του Εσπέρου, όπου το παρών έδωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Μια βραδιά όπου οι φοιτητές και οι σπουδαστές απόλαυσαν μπάσκετ, διοργανώθηκε στο κλειστό γήπεδο του Εσπέρου στην Καλλιθέα.

Το τουρνουά N’ Joy Uni-Basket πραγματοποιήθηκε για 9η χρονιά και το θέαμα κράτησε τον κόσμο... καθηλωμένο, με διαγωνισμούς σε τρίποντα, καρφώματα και φυσικά έναν τελικό με τους αδερφούς Μάντζαρη, τον ένα παίκτη (Αντώνη) και τον άλλο προπονητή του (Βαγγέλη), τον Ζήση Σαρικόπουλο και τις μαζορέτες, Elite Amazons.

Το... μενού ξεκίνησε με τις «βόμβες» απ' τα 6.75, όπου ο Λιακάκος αναδείχθηκε νικητής πετυχαίνοντας τέσσερα εύστοχα τρίποντα, ενώ στο διαγωνισμό καρφωμάτων ο Σπανός συγκεντρώνοντας 30 πόντους στον τελικό, επικράτησε των αντιπάλων του!

Τη σκυτάλη πήρε ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στις ομάδες Over the River, όπου οι Γκρατίπα. Αθανασούλας, Ασημακόπουλος, Αντώνης Μάντζαρης, Σαρικόπουλος ήταν μερικοί από τους παίκτες που απάρτιζαν τις δυο ομάδες.

Προπονητής της Over the River ήταν ο Βαγγέλης Μάντζαρης που δεν δίστασε να τα ψάλει στον αδερφό του, καθώς ήταν αρκετά απαιτητικός απέναντί του!

Η Over The River πάντως κέρδισε και ο άσος του Πανελευσινιακού κέρδισε το... βραβείο του MVP!

Η νικήτρια ομάδα

inner

inner

Η ηττημένη ομάδα

inner

inner

Ο πολυτιμότερος παίκτης, Αντώνης Μάντζαρης

inner

Και... το καλύτερο για το τέλος

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x