Γενικά

Τράβηξε τον …Σχινά στα άκρα ο Γιαννακόπουλος (πέστα Χρυσόστομε…)

Ο τρίτος τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού ολοκληρώνεται στο ΟΑΚΑ και οι διαιτητές κατευθύνονται στα αποδυτήρια, εκεί όπου τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο τρίτος τελικός μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται στο ΟΑΚΑ και οι διαιτητές κατευθύνονται στα αποδυτήρια. Ήταν πεπεισμένοι ότι επιτέλεσαν και με το παραπάνω το έργο τους, μόνο που τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Πριν καλά – καλά φθάσουν στη φυσούνα είδαν τέσσερις – πέντε κυρίους να τους …χαιρετούν. Ήταν η ώρα που το… μάτι του Χρυσόστομο Σχινά, πρώτου διαιτητή στο ντέρμπι και νομικού συμβούλου του υφυπουργού Γιάννη Ανδριανού, «γύρισε ανάποδα».

Το διαιτητικό τρίδυμο στο ΟΑΚΑ, αποτελούμενο από τους Αθηναίους Σχινά, Κορομηλά και Ψαριανό, ομολογουμένως, τα πήγε περίφημα. Το μόνο, ίσως, λάθος που έκανε ο πρώτος ήταν που δεν ενήργησε αστραπιαία και έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Πσναθηναϊκού ν” αποχωρήσουν από το παρκέ, δημιουργώντας αναστάτωση στην ομαλή διεξαγωγή του τρίτου τελικού. Και βέβαια, άσχημη εντύπωση στους τηλεθεατές, που ανέμεναν με ιδιαίτερη αγωνία την έναρξη του ματς.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο superbasket.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x