Γενικά

Το Σάββατο μπορείς; Οχι, όχι

Ηττα σε φιλικό δεν θέλαμε; Ηττα ήρθε. Και μην σας ξεγελάει το τελικό σκορ. Κανονικά η διαφορά έπρεπε να ήταν διψήφια, με βάση την εικόνα των ομάδων στο παρκέ.

Βέβαια στην Ελλάδα ζούμε και μετά από τον ενθουσιασμό του κοινού για τη νίκη επί της Σερβίας, ήρθε η απογοήτευση για την ήττα από τη Γαλλία. Εννοείται πως όσοι παίρνουν σοβαρά τα αποτελέσματα στα φιλικά είναι πολύ πιθανό να εκτεθούν, από την άλλη όμως κανείς δεν θέλει και να χάνει. Οπως και να έχει, αν ψάξει για αρνητικά κάποιος, μπορεί να τα βρει ό,τι αποτέλεσμα και αν προκύψει.

Επί της ουσίας. Ελλάδα και Γαλλία έπαιξαν με ελλείψεις και δεν θα είναι αυτή η εικόνα και το ρόστερ τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Γαλλία ήταν σαφώς καλύτερη και επέτρεψε να βγουν πιο εύκολα τα συμπεράσματα για την Εθνική. Το πρόβλημα στα ριμπάουντ μάλλον θα μας ακολουθεί και στο Παγκόσμιο, το θέμα είναι να βρεθεί τρόπος να μας προκαλεί όλο και λιγότερο κακό. Εκεί είναι το μεγάλο ερωτηματικό της Εθνικής, η φροντ λάιν, αφού επί του παρόντος κανείς δεν μπορεί να ακολουθήσει τον Γιάννη Μπουρούση. Ο Βουγιούκας είναι ακόμα ανέτοιμος, ο Μπόγρης και ο Γλυνιαδάκης είναι πιο πίσω. Ευτυχώς υπάρχει χρόνο για να βρει τη λύση ο Κατσικάρης, που για πρώτη φορά παρουσίασε και μια πεντάδα… καμικάζι.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Σπύρου Καβαλιεράτου στο superbasket.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x