Γενικά

Στις 16 Μαρτίου η συνέντευξη Τύπου για τον Αγώνα Αλληλεγγύης

Την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 12:00 στον «Γαλαξία» της Νέας Σμύρνης θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα αλληλεγγύης που θα διεξαχθεί στις 21 Μαρτίου.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης ανάμεσα στις αθλήτριες του μπάσκετ και τους αθλητικούς συντάκτες για την ενίσχυση της «Σχεδίας».

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Η είσοδος την ημέρα του αγώνα θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Αντί εισιτηρίου, όποιος το επιθυμεί να προσφέρει στους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη, μπορεί να αγοράσει το περιοδικό από τους πωλητές που θα βρίσκονται στην είσοδο ή να προσφέρει τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό για τη «Σχεδία» και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Σμύρνης που θα συγκεντρωθούν στην είσοδο του κλειστού.

Για όλα αυτά, οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τον Δήμο Νέας Σμύρνης για τη συμμετοχή του και τη βοήθεια του στην όλη προσπάθεια, καθώς και τη Royalsport για τη χορηγία των εμφανίσεων της ομάδας των αθλητικών συντακτών, όπως και τους χώρους εστίασης, «Το Πλατειάκι μας», «Omikron 2».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x