Euroleague

Σλούκας: «Φαβορί η ΤΣΣΚΑ»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι το φαβορί στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» είναι… διψασμένοι λόγω του περσινού αποκλεισμού, όπως δήλωσε ο Κώστας Σλούκας.

Στη… δίψα του Ολυμπιακού για το Final 4 της Μαδρίτης, λόγω του περσινού αποκλεισμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρθηκε ο Κώστας Σλούκας ενόψει του ημιτελικού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Είναι ένα παιχνίδι με μοιρασμένες πιθανότητες και για τις δύο ομάδες. Η ΤΣΣΚΑ είναι μία δυνατή ομάδα, με πλήρες ρόστερ. Μπορούμε να την πούμε φαβορί, αλλά θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να πάμε στον τελικό», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Σλούκας και συμπλήρωσε αναφορικά με την ΤΣΣΚΑ:

«Τα τελευταία 7-8 χρόνια είναι στα Final 4. Η ΤΣΣΚΑ είναι από τις μεγαλύτερες δυνάμεις της Ευρώπης, με μεγάλη εμπειρία».

Για το τι θέλει ο Ολυμπιακός στο Final 4: «Μακάρι όλα τα παιδιά να είναι σε καλή κατάσταση. Μπορεί να χρειάζεται και η τύχη, αλλά όλοι θα παλέψουμε για το καλύτερο και πάνω από όλα η ομάδα».

Για το φετινό Final 4: «Είναι διαφορετικό. Είμαι ένα χρόνο πιο έμπειρος. Πέρυσι η ομάδα δεν κατάφερε να πάει στο Final 4, αλλά είναι διψασμένη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x