Γενικά

Πρέπελιτς: «Ο Ντόντσιτς είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου!»

Ως τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου χαρακτήρισε τον Λούκα Ντόντσιτς ο Κλέμεν Πρέπελιτς, μετά την πρόκριση της εθνικής ομάδας της Σλοβενίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τον Λούκα Ντόντσιτς αποθέωσε ο Κλέμεν Πρέπελιτς, μετά την πρόκριση της εθνικής ομάδας της Σλοβενίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέσω του τουρνουά του Κάουνας.

Ο διεθνής γκαρντ της Βαλένθια τόνισε πως ο σταρ των Μάβερικς είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου αυτή την στιγμή και πως διαψεύδει όλους όσοι αμφέβαλαν για εκείνον προτού γίνει ντραφτ στο ΝΒΑ.

«Για να είμαι ειλικρινής, ο καλύτερος παίκτης του κόσμου παίζει στην ομάδα μας. Ο Λούκα Ντόντσιτς το απέδειξε αυτό για ακόμη μία φορά, είναι εκπληκτικός. Χωρίς εκείνον, δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα», δήλωσε αρχικά ο γκαρντ της Βαλένθια στο «basketnews.com» μετά τη μεγάλη νίκη επί της Λιθουανίας, για να συνεχίσει:

«Όλοι πλέον καταλαβαίνουν ποιος είναι ο Λούκα Ντόντσιτς. Πριν από τέσσερα χρόνια και πριν γίνει ντραφτ, αρκετοί ήταν που αμφέβαλαν για εκείνον. Αλλά, τώρα επιβεβαιώνει το επίπεδό του σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Λούκα είναι μαζί μας στην εθνική ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x