Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Πανερυθραϊκός: Ανανέωσε ο Μωραΐτης

Ο 23χρονος γκαρντ, Ηλίας Μωραΐτης, ανανέωσε με τον Πανερυθραϊκό.

Για τέταρτη σεζόν θα παίζει ο Ηλίας Μωραΐτης στον Πανερυθραϊκό. Ο 23χρονος γκαρντ, αδερφός του Δημήτρη που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ανδρών, έχασε όλη την περασμένη σεζόν λόγω ρήξης χιαστού.

Η ανακοίνωση:

Έτοιμος να επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ στα παρκέ

Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Πανερυθραϊκού ΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Ηλία Μωραΐτη, ο οποίος συνεχίζει στην ομάδα μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, αποτελώντας χαρακτηριστικό παράδειγμα της φιλοσοφίας του συλλόγου μας σε αγωνιστικό επίπεδο και όχι μόνο.

Ο Ηλίας συνεχίζει για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής» και είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Δημήτρη Χουχουλή και το τεχνικό του επιτελείο, μετά από έναν χρόνο υπομονής, όπου κλήθηκε να ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό, που είχε υποστεί στο Final Four της Elite League στο φινάλε της σεζόν 2022-2023.

Ο Πανερυθραϊκός βρέθηκε στο πλευρό του Ηλία, που στάθηκε δυνατός όλο αυτό το χρονικό διάστημα και, πλέον, αναμένεται η δυναμική του επάνοδος στα παρκέ, αρχής γενομένης στην νέα σεζόν.

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανανέωση, ο Ηλίας Μωραΐτης ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που συνεχίζω να φοράω την φανέλα του Πανερυθραϊκού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στη διοίκηση του συλλόγου και τον πρόεδρο, Δημήτρη Τσικόπουλο, καθώς και τον κόουτς, Δημήτρη Χουχουλή, για την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπό μου στην περσινή δύσκολη σεζόν, όπου δεν μπόρεσα να αγωνιστώ λόγω του σοβαρού μου τραυματισμού. Το μόνο που θα επιθυμούσα να πρόσθεσω είναι, ότι θα κάνω όσα περνούν από το χέρι μου, με την επιστροφή μου, για να ανταποδώσω στο παρκέ αυτή τη στήριξη και να βοηθήσω τον Πανερυθραϊκό να πετύχει τους στόχους του στην νέα αγωνιστική περίοδο».

Ευχόμαστε στον Ηλία να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός και υγιής για ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την φανέλα του Πανερυθραϊκού!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x