Γενικά

Ο Γιώργος Λιμνιάτης στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ

Ο παλαίμαχος παίκτης και νυν προπονητής της Εθνικής Παμπαίδων, Γιώργος Λιμνιάτης, επισκέφτηκε το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, και μετέφερε τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στους σπουδαστές.

"Κάθε φορά που μιλάς με νέα παιδιά, που έχουν την ζωή μπροστά τους και έχουν όνειρα, πάντα αντλείς πράγματα. Ηταν μία πολύ καλή εμπειρία, γιατί μου αρέσει να μιλάω σε νέα παιδιά, από την πλευρά μου προσπάθησα να τους περάσω κάποια πράγματα, ώστε να τους βοηθήσω στη μετέπειτα πορεία τους ως δημοσιογράφοι. Πρέπει ο δημοσιογράφος να αντιμετωπίζει τους αθλητές, τους προπονητές, τους διαιτητές, όλους τους φορείς, με σεβασμό, αναγνωρίζοντας την προσπάθειά, που κάνουν κάθε μέρα στον δικό τους στίβο" είπε μετά το τέλος της διδασκαλίας ο Γιώργος Λιμνιάτης.

Για τους νέους αστέρες του ελληνικού μπάσκετ, είπε: "Η ποιότητα παραμένει μεγάλη, δεν είναι, όμως, τόσο μεγάλη πλέον η ποσότητα. Ο Χαραλαμπόπουλος και ο Διαμαντάκος του Παναθηναϊκού έχουν το μέλλον μπροστά τους.

Τους ξέρω από πολύ μικρούς. Από κει και πέρα, ο Παπαγιάννης, ο Τσαλμπούρης και ο Μήτογλου έχουν πολύ μεγάλη προοπτική. Και ο Χριστοδούλου του Ολυμπιακού έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Υπάρχουν, όμως, κι άλλα παιδιά, που αξίζουν, όπως ο Κόνιαρης του ΠΑΟΚ, ο Σταμάτης του Πανιωνίου και ο Μουράτος των Αγίων Αναργύρων".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x