NBA

Ζητάει trade από τους Καβαλίερς ο δυσαρεστημένος Σμιθ

Το μέλλον του μακριά από το Κλίβελαντ και τους Καβαλίερς σκέφτεται ο Τζέι Αρ Σμιθ.

Το κάκιστο ξεκίνημα των Καβαλίερς στη φετινή σεζόν (1-6), αλλά και ο πολύ περιορισμένος χρόνος του στο παρκέ, έχουν κάνει τον Τζέι Αρ Σμιθ να σκέφτεται πολύ σοβαρά πλέον, το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τους πρωταθλητές της Ανατολής.

Ο Τζέι Αρ Σμιθ δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα φετινό παιχνίδι πάνω από 20 λεπτά, ενώ στα τρία από αυτά δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «ESPN», ο Σμιθ δεν φαίνεται διατεθειμένος να παραμείνει στο Κλίβελαντ, έχοντας τόσο μικρό χρόνο συμμετοχής και αναμένεται να ζητήσει από τη διοίκηση του οργανισμού να τον ανταλλάξουν το συντομότερο δυνατό.

Μιλώντας για το πώς αντιμετωπίζει την δύσκολη κατάσταση του τελευταίου καιρού, ο 33χρονος γκαρντ δήλωσε: «Ευτυχώς έχω μερικούς υπέροχους ανθρώπους εδώ, συμπαίκτες και προπονητές, οι οποίοι με βοηθάν σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Αλλά τελικά δεν μπορώ να βαραίνω τους συμπαίκτες μου με τα προβλήματά μου. Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι για μένα να έρχομαι εδώ και να φοράω τη φανέλα των Καβαλίερς. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό στους συμπαίκτες μου. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό στους φιλάθλους μας», τόνισε ο 33χρονος γκαρντ, ο οποίος διανύει τον πέμπτο του χρόνο στους Καβαλίερς.

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για το αν έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του στη διοίκηση, απάντησε:

«Το ξέρουν. Δεν με θέλουν εδώ, οπότε προφανώς το ξέρουν. Θα μπορούσαν να έχουν γίνει κινήσεις για να αποφευχθεί αυτή η κατάσταση, αλλά αυτή η κατάσταση ήρθε και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό», ήταν τα λόγια του Τζέι Αρ Σμιθ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x