NBA

Ζακ Λόου: «Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους... Ο Γουέστμπρουκ δεν είναι Super Star»

Ο έμπειρος ρεπόρτερ και αναλυτής του ΝΒΑ για το ESPN, μίλησε με σκληρή γλώσσα για τον γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς, Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος και αναλυτής του ΝΒΑ για το ESPN, Ζακ Λόου, φιλοξένησε στο podcast τον προπονητή Τζεφ Βαν Γκάντι. Ανάμεσα στα πολλά θέματα που συζήτησαν, ήταν και εκείνο για το αγωνιστικό προφίλ του Ράσελ Γουέστμπρουκ, αλλά και την πορεία της καριέρας του τα τελευταία χρόνια.

Ο Λόου δεν «μάσησε» τα λόγια του για τον 33χρονο γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς, κάνοντας λόγο πως πλέον δεν πρέπει να λογίζεται ως παίκτης επιπέδου super star!

«Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Ο Ρας δεν είναι σούπερ σταρ, όποιος κι αν είναι ο ορισμός του σούπερ σταρ. Ο Γουέστμπρουκ δεν είναι πλέον αυτός ο παίκτης.

Ο κόσμος πλέον κοιτάει τα λάθη και νομίζω ότι είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα σε αυτή την κατηγορία πίσω από τον Χάρντεν. Δεν είναι μόνο τα λάθη, αλλά και η αστοχία του στο ζωγραφιστό που πολλές φορές δημιουργεί ανισορροπία στην άλλη πλευρά με 5vs 4».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x