NBA

Πιθανότητες να διαβεί εκ νέου την πόρτα του χειρουργείου ο Ζάιον Γουίλιαμσον

Σταματημό δεν έχουν τα προβλήματα που αφορούν τον Ζάιον Γουίλιαμσον. Εκτιμήσεις υποδηλώνουν νέα είσοδο στο χειρουργείο.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον παραμένει εκτός διαθεσιμότητας για τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς, ενώ σκέψεις για νέο χειρουργείο φέρεται να περνούν από το μυαλό του οργανισμού.

Σύμφωνα με τον Κρίστιαν Κλαρκ στο «Nola.com», ο Γουίλιαμσον ταξίδεψε στο Λος Άντζελες μέσα στον μήνα για μία ένεση που θα επισπεύσει την ανάρρωση. Προσθέτει πως υπάρχουν σκέψεις για νέο χειρουργείο, αν και τίποτα δεν έχει αποφασιστεί επίσημα.

Άξιο αναφοράς παραμένει ότι ήταν γνωστό στις τάξεις του οργανισμού πως ο Ζάιον θα αντιμετώπιζε προβλήματα τραυματισμού με τον τρόπο που παρατάσσεται στο παρκέ. Τα περιττά κιλά παίζουν σαφώς σπουδαίο ρόλο στους συχνούς τραυματισμούς σύμφωνα με τους ειδικούς και ήδη οι Πέλικανς πρέπει να νιώθουν προβληματισμένοι από τον ρυθμό που το ένα ζήτημα διαδέχεται το επόμενο.

Μάλιστα, την περασμένη off-season ο Ζάιον υποβλήθηκε σε επέμβαση στο δεξί πόδι, όμως σύμφωνα με τους γιατρούς ο εκρηκτικός φόργουορντ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, νιώθοντας ενοχλήσεις στις ατομικές προπονήσεις τον Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x