NBA

«Ο Ζάιον αγνοεί τις οδηγίες των Πέλικανς για τη διατροφή και τη φυσική του κατάσταση»

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον φέρεται να μη λειτουργεί επαγγελματικά στους Πέλικανς.

Δημοσίευμα από τη Νέα Ορλεάνη αναφέρει πως ο Ζάιον Γουίλιαμσον δεν επιδεικνύει τον απαιτούμενο επαγγελματισμό όσον αφορά στο κορμί του στους Πέλικανς, παρά τις κατ' επανάληψη σχετικές οδηγίες που του έχουν δοθεί από την ομάδα του.

«Οι Πέλικανς πολλές φορές έχουν επισημάνει στον Ζάιον πως η δίαιτα και η φυσική του κατάσταση χρειάζονται βελτίωση. Πολλές διαφορετικές πηγές έχουν αναφέρει πως ο παίκτης έχει αγνοήσει αυτές τις οδηγίες. Η ομάδα από την ημέρα που επέλεξαν στο ντραφτ τον παίκτη έχουν πασχίσει για να βελτιώσουν την εργατικότητά του, αλλά αυτές οι προσπάθειες δεν έχουν αποφέρει καρπούς», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο 23χρονος άσος έχει ταλαιπωρηθεί από την αρχή της καριέρας του από τραυματισμούς που σχετίζονται με το βάρος του. Την πρώτη του σεζόν έπαιξε σε μόλις 24 παιχνίδια και πέρσι σε μόλις 29, ενώ τα περισσότερα που μέτρησε ήταν τα 61 το 2020/21 και την αμέσως επόμενη, το 2021/22, δεν έπαιξε καθόλου.

Φέτος έχει παίξει σε 19 από τα 23 παιχνίδια των Πέλικανς μετρώντας 22,2 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 4,8 ασίστ σε 30,9 λεπτά ανά αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x