NBA

Χωρίς Κώστα ξανά οι Μπουλς, πρώτη νίκη για τους Λέικερς στην preseason

Οι Μπουλς δεν χρησιμοποίησαν τον Κώστα Αντετοκούνμπο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ οι Λείκερς επιτέλους κέρδισαν το πρώτο τους παιχνίδι

Με πρωταγωνιστή τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, οι Μπουλς κέρδισαν εύκολα τους Ράπτορς με τελικό σκορ 115-98. Ο ΝτεΡόζαν «άγγιξε» το τριπλ νταμπλ, αφού εκτός από 21 πόντους μάζεψε 8 ριμπάουντ και «μοίρασε» 8 ασίστ. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν έπαιξε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Σικάγο. Από την άλλη πλευρά, ο Πασκάλ Σιάκαμ είχε 18 πόντους με 9 ριμπάουντ.

Στην Οκλαχόμα οι Θάντερ «διέλυσαν» την Μακάμπι Ρανανά για 47 πόντους (144-97). Πρώτος σκόρερ για τους «κεραυνούς» ήταν ο Γιουτζίν Ομορούγι με 25 πόντους και 12 ριμπάουντ. Ο μόνος που διασώθηκε από τους φιλοξενούμενους ήταν ο Τζέισον Σίγκερς με 40 πόντους και 5/9 τρίποντα.

Οι Πέλικανς συνεχίζουν αήττητοι στην preseason αφού επιβλήθηκαν των νεαρών Σπερς με σκορ 111-97. Ο δευτεροετής σουτινγκ γκαρντ Τρέι Μέρφι σήμειωσε 27 πόντους για τους «πελεκάνους» με 7/10 πίσω από την γραμμή των 7.25. Ο Ζάϊον Γουίλιαμσον σε 24 λεπτά συμμετοχής είχε μόλις 8 πόντους. Για τα «σπιρούνια» ο Νταγκ ΜακΝτέρμοτ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 14 πόντους και 4/7 τρίποντα.

Χρειάστηκαν 4 φιλικά αλλά οι Λέικερς τα κατάφεραν και «κατατρόπωσαν» τους πρωταθλητές Γουόριορς με τελικό σκορ 124-121. Ο Άντονι Ντέιβις με 28 πόντους οδήγησε το Λος Άντζελες, ενώ 20 είχε από τον πάγκο ο Ματ Ράιαν. Οι πρωταθλητές αγωνίστηκαν χωρίς τον Nτρέιμοντ Γκριν και τον Κλέι Τόμσον, έτσι ο Τζόρνταν Πουλ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία αυτή και έβαλε 25 πόντους, 24 είχε ο Στέφ Κάρι αλλά ήταν άστοχος από τα με 7.25 με μόλις 2/8.

Με «σβηστές» μηχανές κέρδισαν οι Κινγκς τους Μπλέιζερς, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 126-94. Ο ρούκι Κίγκαν Μάρει για το Σακραμέντο έδειξε για άλλη μια φορά πολύ καλά στοιχεία, αφού σκόραρε 16 πόντους με 5/6 τρίποντα. Το Πόρτλαντ είχε σε πολύ κακό βράδυ τον Ντέιμιεν Λίλαρντ, ο άσος των Μπλέιζερς είχε 8 μόλις πόντους με 2/10 στα σουτ εντός πεδιάς. Μόνο το νέο τους απόκτημα ο Τζέραμι Γκραντ έκανε καλό ματς με 17 πόντους.

Τέλος, στο Λος Άντζελες οι Τίμπεργουλβς έκαναν το τρία στα τρία στην preseason κερδίζοντας τους Κλίπερς με 119-117. Ο Καρλ Άντονι-Τάουνς έκανε το ντεμπούτο του για φέτος και «γέμισε» τη στατιστική με 19 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, επίσης 20 πρόσθεσε ο Ναζ Ριντ. Για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο «νεοαποκτηθέντας» Τζον Γουόλ με 20 πόντους και 3 ασίστ σε μόλις 20 λεπτά συμμετοχής.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x