NBA

Πέρασαν από τη Σάρλοτ με εξαιρετικό Σιάκαμ και ανέβηκαν στην όγδοη θέση οι Ράπτορς!

Οι Τορόντο Ράπτορς πέρασαν από την έδρα των Σάρλοτ Χόρνετς (108-128) και ανέβηκαν στην 8η θέση της ανατολικής περιφέρειας, με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν.

Με τον Πάσκαλ Σιάκαμ να είναι για ακόμη ένα παιχνίδι σε εξαιρετική βραδιά, οι Τορόντο Ράπτορς πέρασαν εύκολα από την έδρα των Σάρλοτ Χόρνετς (108-128) και ανέβηκαν στην 8η θέση της ανατολικής περιφέρειας, ενώ απομένουν τέσσερα παιχνίδια για το τέλος της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν από νωρίς τη διαφορά, με το τέλος της πρώτης περιόδου να του βρίσκει μπροστά στο σκορ με 35-25. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των Ράπτορς στο δεύτερο δωδεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα, με την ομάδα του Τορόντο να προηγείται με 67-52.

Στην τρίτη περίοδο, οι «σφήκες» προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, αλλά το σύνολο του Νικ Νερς δεν τους επέτρεψε να κάνουν το παιχνίδι τους, με το τρίτο δωδεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 101-89. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, οι Ράπτορς έκαναν... πάρτι και πήραν τη νίκη με 128-108.

Πλέον, ανέβηκαν στην 8η θέση και θέλουν να διατηρηθούν σε αυτή, προκειμένου να έχουν δύο ευκαιρίες στο play-in tournament, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στα playoffs. Εξαιρετική εμφάνιση του Σιάκαμ με 36 πόντους, δεν έφταναν οι 26 του Μιχάιλιουκ στους γηπεδούχους.

Τα δεκάλεπτα: 25-25, 52-67, 89-101, 108-128.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x