NBA

Χόλιντεϊ: «Μας έκοψε τον κ@λο ο Μπάτλερ, ούτε ο… Τζόρνταν δεν θα τον σταματούσε»

Το… καπέλο στον Τζίμι Μπάτλερ έβγαλε ο Τζρου Χόλιντεϊ, ο οποίος αναφέρθηκε στον «ασταμάτητο» ηγέτη των Χιτ στη σειρά με τους Μπακς.

Στις καταπληκτικές εμφανίσεις του Τζίμι Μπάτλερ απέδωσε ο Τζρου Χόλιντεϊ τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Χιτ, στον πρώτο γύρο των playoffs της Ανατολής.

Ο γκαρντ των «ελαφιών» και συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποθέωσε τον ηγέτη της ομάδας του Μαϊάμι, λέγοντας ότι κάνει εμφανίσεις άλλου… επιπέδου και πως δεν θα μπορούσε να τον σταματήσει ακόμη και ο… Μάικλ Τζόρνταν!

«Σε πολλά από αυτά που έκανε ο Τζίμι στη σειρά, απλώς δεν μπορούσα να κάνω κάτι! Δεν υπήρχε κάτι που να μπορούσε να κάνει κάποιος γενικά. Δεν είχε σημασία εάν πάνω του ήταν ο Μπρουκ (σ.σ. Λόπεζ), εάν ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ή ο Μάικλ Τζόρνταν! Δεν είχε σημασία ποιος τον μάρκαρε. Ο Τζίμι έπαιζε σε άλλο επίπεδο», ήταν τα λόγια του Χόλιντεϊ, ο οποίος ανέφερε αρχικά ότι ο γκαρντ των Χιτ τους «έκοψε τον... κ@λο».

Μετά τους Μπακς, οι Χιτ απέκλεισαν τους Νικς στα ημιτελικά και πλέον απέχουν μία νίκη από τους Τελικούς του ΝΒΑ, αφού προηγούνται 3-1 στη σειρά με τους Σέλτικς.

Φυσικά, ο Μπάτλερ είναι με διαφορά ο κορυφαίος της ομάδας του Μαϊάμι, έχοντας κατά μέσο όρο 29,9 πόντους, 6,9 ριμπάουντ, 5,6 ασίστ και 2,1 κλεψίματα, στα φετινά playoffs του ΝΒΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x