NBA

Εξετάζουν «ζεστά» τον Μπεν Σίμονς οι Χοκς!

Το… σίριαλ με τον Μπεν Σίμονς και τους Σίξερς είναι πιθανό να τελειώσει σε λίγο καιρό, καθώς οι Χοκς είναι από τις ομάδες που εξετάζουν την ανταλλαγή του!

Απομένει περίπου ένας μήνας μέχρι τη λήξη της προθεσμίας για τις ανταλλαγές στο ΝΒΑ και ένα από τα πιο «καυτά» θέματα είναι αυτό του Μπεν Σίμονς.

Ο Αυστραλός γκαρντ… αρνείται από το καλοκαίρι να συμμετέχει στις υποχρεώσεις του με τους Σίξερς (δεν έχει κάνει σχεδόν ούτε… προπόνηση) και εδώ και αρκετό καιρό ζητά επίμονα να παραχωρηθεί. Η ομάδα από τη Φιλαδέλφεια έκανε προσπάθεια να μιλήσει με ομάδες για την ανταλλαγή του, αλλά χωρίς αντίκρισμα.

Σύμφωνα, όμως, με τον Marc Stein είναι πολύ πιθανό να βρεθεί λύση στο «φλέγον ζήτημα» του 25χρονου, προτού παρέλθει η 10η Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, ο έγκριτος ρεπόρτερ του ΝΒΑ οι Χοκς είναι από τις ομάδες που αυτή την στιγμή εξετάζουν την ανταλλαγή του Σίμονς και αναμένεται να κάνουν τη σχετική κρούση.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη περίπτωση κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Κι αυτό γιατί, οι Σίξερς κοστολογούν πολύ ακριβά τον Αυστραλό και δεν προτίθενται να τον παραχωρήσουν έτσι απλά. Συνεπώς, στην όποια πρόταση τους γίνει για την ανταλλαγή του, αναμένεται να ζητήσουν ακόμη και τα «βαριά χαρτιά» της ομάδας που θα τους χτυπήσει την… πόρτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x