NBA

Σταμάτησαν να συζητούν ανταλλαγή για Χάρντεν οι Κλίπερς

Οι Κλίπερς δεν έχουν πλέον πρόθεση να κάνουν κίνηση ώστε να αποκτήσουν με ανταλλαγή τον Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος προς το παρόν θα μείνει στη Φιλαντέλφια.

Σε ένα μεγάλο «σίριαλ» εξελίχθηκε το καλοκαίρι η υπόθεση του Τζέιμς Χάρντεν.

Ο «μούσιας» ζήτησε trade από τους Σίξερς, έκανε opt-in στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του ώστε να γίνει ανταλλαγή, τελικά όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ. Ο ίδιος στη συνέχεια κατέκρινε δημόσια τον GM της ομάδας, Ντάριλ Μόρεϊ, τον οποίο χαρακτήρισε «ψεύτη», με αποτέλεσμα να δεχθεί τελικά πρόστιμο από τη λίγκα.

Η πρόθεση του Χάρντεν, εξαρχής, ήταν να γίνει ανταλλαγή στους Κλίπερς. Η ομάδα του Λος Άντζελες το προσπάθησε, ωστόσο φαίνεται πως δεν θα επιχειρήσει ξανά να τον αποκτήσει, τουλάχιστον πριν την έναρξη της σεζόν.

Όπως αναφέρει ο insider του NBA, Μπράιαν Γουίντχορστ: «Παραλίγο να είχαν μια συμφωνία για τον Μάλκολμ Μπρόγκντον, και στη συνέχεια αυτή η συμφωνία κατέρρευσε. Προσπάθησαν να κάνουν ανταλλαγή για τον Τζέιμς Χάρντεν και αυτή η συμφωνία δεν έγινε. Απ' ό,τι καταλαβαίνω, ήταν οι Clippers που είπαν, "Εντάξει, δεν υπάρχει συμφωνία εδώ, θα προχωρήσουμε».

Προς το παρόν, επομένως, ο Χάρντεν μένει στη Φιλαντέλφια, και μένει να φανεί αν θα υπάρξει άλλη εξέλιξη στην υπόθεσή του...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x