NBA

Στηρίζει τον Χάρντεν η ένωση παικτών του ΝΒΑ: «Διαφωνούμε κάθετα με το πρόστιμο της λίγκας»

Η ένωση παικτών του ΝΒΑ στάθηκε στο πλευρό του Τζέιμς Χάρντεν, υποστηρίζοντας σε ανακοίνωσή της πως είναι κάθετη με το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον «μούσια».

Στο πλευρό του Τζέιμς Χάρντεν στάθηκε η ένωση παικτών του ΝΒΑ, μετά το πρόστιμο που του επιβλήθηκε από τη λίγκα για τις δηλώσεις που έκανε κατά του GM των Σίξερς, Ντάριλ Μόρεϊ.

Μάλιστα, αυτό είναι και το υψηλότερο ποσό που μπορεί να τιμωρηθεί από τη λίγκα κάποιος παίκτης, με το μεγαλύτερο μέρος αυτών να είναι για όσα είπε για τον Μόρεϊ. Έτσι, η ένωση παικτών, η οποία συνηθίζει να αμφισβητεί τα πρόστιμα που επιβάλλονται σε αρκετές περιπτώσεις τους μπασκετμπολίστες, εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας πως είναι κάθετη με το εν λόγω πρόστιμο.

«Διαφωνούμε κάθετα με την απόφαση της λίγκας να επιβάλει κυρώσεις στον Τζέιμς Χάρντεν για σχόλια που έγιναν πρόσφατα και τα οποία πιστεύουμε ότι δεν παραβιάζουν τον κανόνα που απαγορεύει τα αιτήματα δημόσιας ανταλλαγής. Σκοπεύουμε να υποβάλουμε τα παράπονα μας για να διεκπεραιωθεί το θέμα από τον διαμεσολαβητή μας», αναφέρει η τοποθέτηση του NPBA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x