NBA

Χάρντεν: «Απαράδεκτη η απόφαση να με αποβάλουν»

Έξαλλος ο Τζέιμς Χάρντεν με την αποβολή του στο Game 3 ανάμεσα σε Σίξερς και Νετς.

Οι Σίξερς απέδρασαν από το Μπρούκλιν (97-102) και έκαναν το 3-0 απέναντι στους Νετς, ωστόσο ο Τζέιμς Χάρντεν είχε πολλά νεύρα μετά το ματς. Ο λόγος ήταν η αποβολή του στο τρίτο δωδεκάλεπτο για χτύπημα σε... ευαίσθητη περιοχή του Ρόις Ο' Νιλ.

«Είναι απαράδεκτη η απόφαση να με αποβάλουν. Δεν ήταν ποτέ αυτό αντιαθλητικό φάουλ δευτέρου βαθμού! Είναι η πρώτη φορά που αποβάλλομαι στην καριέρα μου, ουδέποτε είχα την ταμπέλα του βρώμικου παίκτη και δεν χτύπησα τον αντίπαό μου σε ευαίσθητη περιοχή. Όταν κάποιος είναι κολλημένος πάνω σου στην άμυνα, είναι μια φυσική μπασκετική αντίδραση. Δεν τον χτύπησα τόσο δυνατά για να πέσει έτσι κάτω. Μιλάμε για ένα παιχνίδι playoffs, δεν μπορεί να παίρνουν τέτοιες αποφάσεις. Έχουμε δει να γίνονται πολύ χειρότερα πράγματα», τόνισε ο γκαρντ των Σίξερς.

Πάντως ο αντιπρόεδρος του τομέα εκπαίδευσης και προπόνησης των διαιτητών, Μόντι ΜακΚάτσεν, ανέφερε μιλώντας στο TNT πως η απόφαση ήταν ορθή, καθώς υπήρξε αχρείαστη και εκταταμένη επαφή με ευαίσθητη περιοχή του αντιπάλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x