NBA

Ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ πήρε... αποστάσεις για τα σχόλια του πατέρα του για Ίρβινγκ, Ντόντσιτς!

Για τα σχόλια του πατέρα του κατά των Ντόντσιτς και Ίρβινγκ κλήθηκε να απαντήσει ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ.

Στο πλευρό των συμπαικτών του στάθηκε ο φόργουορντ των Ντάλας Μάβερικς, Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ, διαφωνώντας με την κριτική του πατέρα του.

Ο πατέρας του Χάρνταγουεϊ αποκάλεσε τον Ντόντσιτς «κλαψιάρη», εξαιτίας της συμπεριφοράς του και τις συχνές διαμαρτυρίες κατά την διάρκεια των αγώνων.

«Τους λείπει ένας ηγέτης, ο Λούκα δεν είναι ηγέτης, ο Κάιρι δεν είναι ηγέτης. Αυτοί οι δυο τύποι είναι συμπληρωματικοί , κυρίαρχοι παίκτες και σπουδαίοι σκόρερ», ανέφερε ο 56χρονος.

Παρόλα αυτά, ο γιος του, Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ, πήρε… αποστάσεις από όσα τόνισε ο πατέρας του: «Διαφωνώ με αυτό 1000%. Έχω βγει αρκετές φορές και έχω πει πόση ηγεσία έχει δείξει ο Ντόντσιτς σε όλη μου την περίοδο εδώ στο Ντάλας. Το δείχνει εντός και εκτός παρκέ και πολλές από τις καταστάσεις στις οποίες έχουμε βρεθεί ως ομάδα, δεν θα ήμασταν μέσα χωρίς αυτόν».

Σχετικά με τον Κάιρι Ίρβινγκ ο Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ δήλωσε: «Ο Κάιρι δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας ηγέτης, από τότε που είναι εδώ φροντίζει να είναι όλοι καλοί εντός και εκτός παρκέ, στέλνοντας μηνύματα στην ομάδα, σε μια συνομιλία μόνο για παίκτες, για να βεβαιωθούμε ότι είναι όλοι καλά».

Για να συνεχίσει: «Είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσω αυτό. Λατρεύω τους συμπαίκτες μου. Αγαπώ κάθε ομάδα στην οποία ήμουν μέρος και τους συμπαίκτες μου, οπότε το να επικεντρώνομαι σε αυτό παρά στο παιχνίδι, είναι απογοητευτικό. Τον πατέρα μου τον αγαπώ και έκανε ένα λάθος. Ήταν δική του γνώμη, όχι δικιά μου. Με τον πατέρα μου είμαστε δυο διαφορετικοί χαρακτήρες και αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να πω».

«Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του και εκ μέρους της οικογένειας μου, μη θέλω κανείς να εστιάσει σε αυτό. Είμαι εδώ για να παίξω μπάσκετ. Είμαι εδώ για να κάνω την δουλεία μου στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου και σε αυτό θέλω να συγκεντρωθώ», κατέληξε.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Αρμακόλα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x