NBA

Χαμός στα αποδυτήρια των Λέικερς και ένταση μεταξύ Γουόλτον και βετεράνων

Η ήττα από τους Γουόριορς έφερε αναταραχή.

Αν και βρίσκονταν στο +10 στα μέσα της τρίτης περιόδου, οι Λέικερς (παίζοντας χωρίς τον Λεμπρόν Τζέιμς) παραδόθηκαν στους Γουόριορς και έχασαν 115-101. Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε μεγάλη ένταση στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο Λουκ Γουόλτον έκανε έντονες παρατηρήσεις στους βετεράνους της ομάδας κατηγορώντας τους για εγωιστικό τρόπο παιχνιδιού. Εκείνοι αντέδρασαν και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα απαντώντας στον προπονητή πως τους έχει… τρελάνει με τις συνεχείς αλλαγές και τις διαφορετικές πεντάδες που επιλέγει στα ματς. Μάλιστα ο Μάικλ Μπίσλεϊ φέρεται να αποκάλεσε «bro» σε μια αποστροφή του λόγου του τον προπονητή του προκαλώντας την έκρηξή του.

Παίκτης που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του προσπάθησε να υποβαθμίσει το περιστατικό αναφέροντας: «Δεν έγινε κάτι τρελό. Ο Λουκ είπε κάποια πράγματα, οι παίκτες απάντησαν. Κανένας δεν έδειξε ασέβεια στον άλλο».

Το κλίμα για τον Λουκ Γουόλτον λέγεται πως έχει αρχίσει να βαραίνει επικίνδυνα, ενώ φήμες εδώ και αρκετές εβδομάδες θέλουν και τον ίδιο τον Λεμπρόν Τζέιμς δυσαρεστημένο με τον τρόπο που κατευθύνει την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x