NBA

Χαμ σε Γουέστμπρουκ: «Εάν έρθεις από το πάγκο μπορείς να διαπρέψεις»

Ο Ντάρβιν Χαμ μοιράστηκε σε συνέντευξη με αμερικανικό μέσο τη κουβέντα που είχε με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, για το ενδεχόμενο να ξεκινήσει από τον πάγκο ο 33χρονος γκαρντ.

Τον τρόπο με τον οποίο έπεισε τον Ράσελ Γουέστμπρουκ να ξεκινήσει από τον πάγκο αποκάλυψε ο προπονητής των Λέικερς, Ντάρβιν Χαμ.

«Του είπα πως μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορεί να διαπρέψει. Του είπα επίσης πως ένας παίκτης του δικού του βεληνεκούς αποφασίσει να θυσιαστεί, θα στείλει μηνύματα παντού και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας», δήλωσε αρχικά ο Χαμ.

«Τον έβαλα σε μια θέση όπου θα μπορούσε να μας θυμίσει γιατί είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης της λίγκας. Είμαι πολύ χαρούμενος διότι πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάει. Για ότι συνέβη πέρσι δεν έφταιγε καθόλου, παρ' όλα αυτά όλο το φταίξιμο έπεσε πάνω του. Μόλις ήρθα στο Λος Άντζελες, του είπα να πιστέψει σε εμένα και ότι θα τον βοηθήσω να είναι αποτελεσματικός για ακόμη μια φορά», τόνισε ο 49χρονος coach.

Στον αγώνα απέναντι στους Νάγκετς, ο «Russ» τελείωσε με 18 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ ερχόμενος από τον πάγκο. Οπότε ίσως η επιλογή του Χαμ να ήταν ορθή.



Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x