NBA

Υπόθεση Πόρτερ τζούνιορ: «Κέβιν, μέτρα τις μέρες σου»

Δεν μάσησε τα λόγια της η αδερφή της πρώην γυναίκας του Κέβιν Πόρτερ μετά την υπόθεση βιαιοπραγίας που συγκλονίζει το ΝΒΑ.

Σάλος γύρω από το όνομα του Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ, ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αμερικανική δικαιοσύνη, μετά την βίαιη επίθεση στη σύντροφό του.

Ο 23χρονος γκαρντ των Ρόκετς κατηγορείται πως χτύπησε την πρώην παίκτρια με αποτέλεσμα αυτή να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ένα σπασμένο οστό και πολλές μελανιές στο σώμα της. Φυσικά μετά από αυτά συνελήφθη από την αστυνομία και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του.

Η αδερφή της συντρόφου του, Καλάμπρια Γκόντρεζικ, πήρε λόγο μετά από όσα μαθεύτηκαν με ένα κείμενο στον λογαριασμό της στο Instagram το οποίο δεν είναι καθόλου ψύχραιμο, καθώς απειλεί προφανέστατα τον παίκτη με... αντίποινα.

«Κέβιν, αν νομίζεις ότι θα ακουμπήσεις την αδερφή μου και δεν θα σε ακουμπήσουμε... Μέτρα τις γα…ς μέρες σου. Να εύχεσαι να μπορείς να περπατήσεις ξανά, πόσο μάλλον να ντριμπλάρεις. Μπορεί να τη γλίτωσες με αυτές τις μα..κιες στο παρλεθόν, επειδή η μαμά σου δεν σε χτυπούσε στον κ..λο, αλλά εμείς δέρνουμε αδ...ες που βάφουν τα νύχια τους σαν κι εσένα κάθε μέρα. Μην εμφανιστείς στο σπίτι. Θα το κάνουμε σε εσένα, μικρή π…να».



Επιμέλεια Κωνσταντίνα Τόλια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x