NBA

Αγνώριστος ο Εμπίντ: Έχασε 12-13 κιλά μέσα στην offseason για να αποφύγει τους τραυματισμούς!

Ο Τζοέλ Εμπίντ αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχασε περίπου 13 κιλά, ώστε να αποφύγει την καταπόνηση του σώματός του και τους τραυματισμούς.

Αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειάζεται ώστε οι Σίξερς να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα του ΝΒΑ, είναι ο Τζοέλ Εμπίντ.

Στο πλαίσιο της Media Day του οργανισμού της Φιλαδέλφεια, ο Καμερουνέζος σέντερ αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της offseason δούλεψε πολύ με το σώμα του, χάνοντας περίπου 13 κιλά!

Ο λόγος που το έκανε αυτό δεν είναι άλλος από το να αποφύγει την καταπόνηση του σώματός του μέσα στη σεζόν και παράλληλα τους τραυματισμούς. Μέχρι τώρα, ο MVP του 2023 ζύγιζε κοντά στα 127 κιλά!

Άλλωστε, ο 30χρονος σούπερ σταρ έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στην καριέρα του από τραυματισμούς, αφού κάθε χρόνο σχεδόν θα χάσει ένα σημαντικό αριθμό αγώνων από προβλήματα τραυματισμών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εμπίντ φέτος το καλοκαίρι επέκτειν τη συνεργασία του με τους Σίξερς μέχρι το 2029 και για ακόμα τρία χρόνια έναντι 193 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x