NBA

Τζαμπάρ: «Αποτελεσματικός ο Γιάννης, θα έφερνα στους Λέικερς του showtime τον Λεμπρόν»

Τι είπε ο θρυλικός σέντερ για τον σούπερ σταρ των Μπακς.

Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ δεν κρύβει την εκτίμησή του για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Άλλωστε ο Greek Freak φιλοδοξεί να γίνει ο παίκτης που θα οδηγήσει τους Μπακς στο πρωτάθλημα μετά τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ.

«Ο Γιάννης είναι πολύ αποτελεσματικός παίκτης, αλλά υπάρχουν και άλλοι που είναι αποτελεσματικοί και μπορούν να προσφέρουν σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Έχουν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, είναι πολύ συγκεντρωμένοι στον στόχο τους και θα ήθελα να τους δω να κερδίζουν ένα ακόμη πρωτάθλημα», τόνισε ο θρύλος του μπάσκετ.

Όσο για το ποιον σταρ του τωρινου ΝΒΑ θα έφερνε στην εποχή του; «Αναμφίβολα τον Λεμπρόν. Θα ήταν ο κατάλληλος για τους Λέικερς τότε. Αν όμως εγώ έπαιζα τώρα στο ΝΒΑ, θα ήθελα συμπαίκτη τον Ντουράντ, γιατί το παιχνίδι του από την περιφέρεια και το δικό μου κοντά στο καλάθι θα συμπληρώνονταν ιδανικά».

Οι καλύτεροι συμπαίκτες που είχε ποτέ ήταν οι «Μάτζικ Τζόνσον, Όσκαρ Ρόμπερτσον και Τζέιμς Ουόρθι» ενώ εκείνος που θαύμαζε ήταν «ο Μπιλ Ράσελ. Κέρδισε 11 πρωταθλήματα. Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x