NBA

O Τσαρλς Μπάρκλεϊ «δίκασε» τον Τζα Μοράντ και τους υποστηρικτές του

«Τρελά ανόητους» χαρακτήρισε ο θρύλος του NBA τις κινήσεις του σταρ των Γκρίζλις και όσων των υποστηρίζουν στα social media.

Ο Τζα Μοράντ φαίνεται πως δεν μαθαίνει από τα λάθη του, καθώς φάνηκε να κρατάει ξανά όπλο σε live του Instagram, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός Γκρίζλις.

Τη συγκεκριμένη είδηση δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη ο NBA Hall of Famer, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, ο οποίος καταδίκασε την πράξη του σταρ του Μέμφις κατά τη διάρκεια του Game 1 ανάμεσα στους Σέλτικς και τους Χιτ.

«Έχουμε να κάνουμε μερικούς ηλίθιους, μερικούς ανόητους, μερικούς τραμπούκους στην τηλεόραση που πραγματικά με εξοργίζουν, υποστηρίζοντας πως ο Τζα δεν παραβίασε κανένα νόμο, δεν έκανε τίποτα λάθος. Έχουμε να κάνουμε με πραγματικά ηλίθιους», ανέφερε αρχικά ο Μπάρκλεϊ.

«Όταν βγάζεις 100 εκατ. δολάρια το χρόνο για να είσαι στον αθλητισμό, η ζωή σου αλλάζει. Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες και κανόνες με τους οποίους πρέπει να ζεις. Είναι κάτι απλό. Δεν μπορείς να κάνεις ανόητα πράγματα. Πρόκειται για έναν συμβιβασμό. Αν κάποιος κάνει κάτι τέτοιο, τότε ας επιστρέψει τα χρήματα που του έχουν δοθεί. Δεν μπορείς να βγάζεις χρήματα στο NBA με τέτοιο τρόπο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x