NBA

Το υπερατλαντικό ταξίδι φιλάθλου για χάρη τον Τρίερ (video)

Το όνειρο ενός φιλάθλου από την Ινδονησία να συναντήσει από κοντά τον Αλόνζο Τρίερ πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα, καθώς βρέθηκε στο «Madison Square Garden» και συνομίλησε με τον αγαπημένο του αθλητή.

Το ΝΒΑ έχει διαδοθεί σε βάθος χρόνου σε όλον τον πλανήτη, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ισχυρούς υποστηρικτές σε κάθε χώρα και ήπειρο, όπως μαρτυρά η κίνηση ενός νεαρού με καταγωγή από την Ινδονησία να ταξιδέψει έως την ΗΠΑ για να συναντήσει τον αγαπημένο του παίκτη, Αλόνζο Τρίερ.

Ο νεαρός φίλαθλος ταξίδεψε 10.000 χιλιόμετρα από την Ινδονησία, προκειμένου να βρεθεί στις εξέδρες του «Madison Square Garden» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Νιού Γιόρκ Νικς – Ουάσιγκτον Γουίζαρντς και να συναντήσει το αθλητικό του πρότυπο, Αλόνζο Τρίερ.

Η επιθυμία του φιλάθλου πραγματοποιήθηκε όπως μαρτυρά το βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την χειραψία και τον διάλογο λίγων λεπτών ανάμεσα στον Τρίερ και τον θαυμαστή του, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την δύναμη - επιρροή που κατέχει το ΝΒΑ παγκοσμίως.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This fan traveled over 10,000 miles to meet Allonzo Trier. ?? (via @nyknicks)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη House of Highlights (@houseofhighlights) στις



Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x