NBA

Διέλυσαν τους Τίμπεργουλβς και πέρασαν στους τελικούς οι Μάβερικς-MVP ο Ντόντσιτς

Οι Μάβερικς πέρασαν με 124-103 από τη Μινεσότα και με 4-1 πέρασαν στους τελικούς της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς. Το βραβείο Μάτζικ Τζόνσον στον Λούκα Ντόντσιτς.

Καμία διάθεση για να δώσουν περαιτέρω… δικαιώματα στους Τίμπεργουλβς δεν έδειξαν οι Μάβερικς και με μια επιβλητική εμφάνιση τους διέλυσαν με 124-103 στη Μινεσότα. Έτσι με 4-1 προκρίθηκαν στους τελικούς για τρίτη φορά στην ιστορία τους και πρώτη μετά το 2011. Εκεί θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τους Σέλτικς διεκδικώντας το πρώτο το δεύτερο πρωτάθλημά τους. Η σειρά των τελικών θα αρχίσει τα ξημερώματα της ερχόμενης Παρασκευής στη Βοστώνη.

Στο Game 5 οι «Μαβς» δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους Τίμπεργουλβς και κυριάρχησαν από το ξεκίνημα. Προηγήθηκαν με 35-19 στο πρώτο δωδεκάλεπτο και 69-40 στο ημίχρονο καθαρίζοντας πρόωρα την πρόκριση. Ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Κάιρι Ίρβινγκ είχαν από 36 πόντους, με τον Σλοβένο να κερδίζει το βραβείο του MVP των τελικών της Δύσης «Μάτζικ Τζόνσον». Για τη Μινεσότα ο Άντονι Έντουαρντς και ο Καρλ-Άντονι Τάουνς είχαν από 28 πόντους.

Δωδεκάλεπτα: 19-35, 40-69, 73-97, 103-124

Δείτε εδώ την στατιστική

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x