NBA

Θύμισε Ολάζουον ο Χάρντεν

Ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν ο κύριος υπεύθυνος για την ισοφάριση των Ρόκετς στη σειρά με τους Γουόριορς, αγγίζοντας μία μοναδική επίδοση του άλλοτε θρύλου της ομάδας του Χιούστον, Χακίμ Ολάζουον.

Τι και αν οι Γουόριορς ξεκίνησαν δυναμικά στη σειρά κάνοντας το 2-0, οι Ρόκετς είχαν την απάντηση τους και υπεύθυνος για αυτό ήταν ο Τζέιμς Χάρντεν.Ο «Μούσιας» σκόραρε 41 πόντους στο (νικηφόρο για την ομάδα του) τρίτο παιχνίδι των ημιτελικών Δυτικής περιφέρειας, ενώ τα ξημερώματα σημείωσε άλλους 38, συμβάλλοντας τα μέγιστα για τις «Ρουκέτες», ώστε να ισοφαρίσουν τη σειρά και να της δώσουν νέο ενδιαφέρον.

Οι 79 πόντοι σε δύο κρίσιμα παιχνίδια πλέι-οφ αποτελούν από μόνοι τους σπουδαία επίδοση, η οποία γιγαντώνεται αν λάβουμε υπόψη ποιός είναι ο μόνος στην ιστορία της ομάδας του Χιούστον, που σκόραρε περισσότερους πόντους από τον Χάρντεν σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια πλέι-οφ.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Χακίμ Ολάζουον, ο οποίος το 1995 είχε σκοράρει συνολικά 84 πόντους σε δύο παιχνίδια, τη χρονιά που οι Ρόκετς κατέκτησαν το τελευταίο χρονικά πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Οι μεγαλύτεροι ηλικιακά φίλοι των Ρόκετς που βρέθηκαν στα δύο τελευταία παιχνίδια στο «Toyota Center» και ήταν μάρτυρες των εμφανίσεων του Χάρντεν, επανέφεραν στις μνήμες τους τις ένδοξες μέρες της ομάδας και πλέον έχουν κάθε δικαίωμα να βρίσκουν στο πρόσωπο του «Μούσια» τον ηγέτη τους, που θα τους οδηγήσει ξανά στη κορυφή του ΝΒΑ.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Πυροβολησιάνος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x