NBA

Διέλυσαν τους Θάντερ με επιβλητική εμφάνιση και ασταμάτητο Γιόκιτς οι Νάγκετς

Έχοντας ξανά τον Γιόκιτς σε εκπληκτική βραδιά (28π, 14 ριμπ), οι Νάγκετς πέρασαν με το επιβλητικό 128-95 από την Οκλαχόμα και την έδρα των Θάντερ!

Πέρασαν με επιβλητική νίκη (128-95) από την Οκλαχόμα και την έδρα των Θάντερ, κάνοντας το 3/3 στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν στο NBA οι Ντένβερ Νάγκετς!

Χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα και έχοντας ξανά για πρωταγωνιστή τους τον ηγέτη τους, Νίκολα Γιόκιτς, οποίος είχε 28 πόντους, 14 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 29:52 συμμετοχής, οι πρωταθλητές πάτησαν «γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας τελικά σε πολύ άνετη νίκη!

Πολύ σημαντικοί για τους νικητές και οι Πόρτερ (19π, 9 ριμπ), Μάρεϊ (19π, 8 ασίστ), ενώ για τους Θάντερ, οι οποίοι γνώρισαν την πρώτη φετινή τους ήττα μετά τις νίκες κόντρα σε Μπουλς και Κάβαλιερς, ξεχώρισε ο Χόλμγκρεν, με 19 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Οι Νάγκετς μπήκαν δυνατά στο ματς και πήραν από νωρίς διψήφιες διαφορές, με τους Θάντερ όμως να παραμένουν κοντά και να πλησιάζουν μέχρι και το -6 (43-49), λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ωστόσο, οι Νάγκετς ξεμάκρυναν πριν πάνε στα αποδυτήρια (51-69) και δεν ξανακοίταξαν πίσω, αφού στη συνέχεια δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους, επικρατώντας άνετα με το τελικό 128-95!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x