NBA

Δεν υπολογίζουν τον Τόπιτς για τη σεζόν 2024-25 οι Θάντερ

O GM των Θάντερ, Σαμ Πρέστι, επιβεβαίωσε πως ο Νίκολα Τόπιτς δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο λόγω τραυματισμού.

Ο Νίκολα Τόπιτς, ένα από τα μεγαλύτερα wonderkid του ευρωπαϊκού μπάσκετ, επιλέχθηκε στο νούμερο 12 του Draft του NBA από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, όμως η καριέρα του στην κορυφαία λίγκα του κόσμου θα αργήσει να ξεκινήσει.

Συγκεκριμένα, ο 18χρονος γκαρντ υπέστη κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν μερική ρήξη χιαστού, επομένως πιθανότατα θα απουσιάσει στο μεγαλύτερο μέρος, αν όχι σε ολόκληρη την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Κάτι τέτοιο επιβεβαίωσε, μάλιστα, και ο GM των Θάντερ, Σαμ Πρέστι, ο οποίος αποθέωσε τον παίκτη αλλά τόνισε πως δεν υπολογίζεται ακόμα.

«Πήραμε έναν εξαιρετικά ώριμο αθλητή και σε αυτή την ηλικία. Υπολογίζουμε ότι μάλλον δεν θα παίξει την επόμενη σεζόν. Είναι μοναδικό ότι καταφέραμε να φέρουμε έναν παίκτη αυτού του διαμετρήματος και είμαστε ενθουσιασμένοι που ήρθε στον οργανισμό και στην ομάδα», ανέφερε συγκεκριμένα περί του θέματος.

Παράλληλα, ο Πρέστι ανέφερε ότι ο Βασίλιε Μίτσιτς, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Οκλαχόμα, ήταν ένας από αυτούς με τους οποίους συζήτησε για την πιθανή επιλογή του Τόπιτς. «Όλοι ξέρουν τι πιστεύουμε για τον Μίτσιτς. Είναι ένα εξαιρετικό μπασκετικό μυαλό», είπε αναλυτικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x