NBA

Έτοιμος να σταματήσει το μπάσκετ ο Τέρενς Ρος που ακούστηκε για ευρωπαϊκές ομάδες!

Την απόσυρση από την ενεργό δράση σκέφτεται σοβαρά ο Τέρενς Ρος, ο οποίος αυτή την στιγμή είναι ελεύθερος και ακούστηκε έντονα για ευρωπαϊκές ομάδες το καλοκαίρι!

Τους τίτλους τέλους στην καριέρα του σκέφτεται πολύ σοβαρά να βάλει ο Τέρενς Ρος, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ακούστηκε αρκετά για ευρωπαϊκές ομάδες ειδικά για την Παρτίζαν!

Ο βετεράνος γκαρντ του ΝΒΑ, ο οποίος είναι ελεύθερος αυτή την στιγμή, ανέφερε ότι έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά το σώμα του και συνεπώς εξετάζει την παραμονή στο μπάσκετ, αλλά σε πόστο εκτός παρκέ.

Ο Τέρενς Ρος έπαιξε για έντεκα χρόνια στο ΝΒΑ σε Ράπτορς (2012-17), Μάτζικ (2017-23), ενώ ο τελευταίος του σταθμός ήταν πέρυσι με τους Σανς, όπου είχε κατά μέσο όρο 9 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ, σε 21 ματς.

Την σκέψη του αυτή, ο Αμερικανός γκαρντ τη μοιράστηκε στο κανάλι που έχει στο «Twitch»:

«Μερικοί παίκτες παίζουν μπάσκετ για χρόνια, όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Πέρασα πολύ καλά στο ΝΒΑ, αλλά τα γόνατά μου δεν είναι πια τόσο δυνατά και το σώμα μου με έχει προειδοποιήσει. Έχω κάνει αρκετές επεμβάσεις. Μέχρι σήμερα έχω βγάλει καλά χρήματα από το μπάσκετ και δεν ανυπομονώ να βγάλω περισσότερα. Είμαι χαρούμενος με τη ζωή μου. Δεν θέλω να αγοράσω ένα σωρό χρυσές καδένες ή σπορ αυτοκίνητα. Έχω μία όμορφη ζωή με την οικογένειά μου. Τώρα, θέλω να δω άλλες ευκαιρίες που θα μου παρουσιαστούν. Μπορεί να γίνω προπονητής του ΝΒΑ ή ακόμη και αναλυτής. Ποιος ξέρει…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x